Kiska – Remišová – Dr. Jekyll/Mr. Hyde – svetlá a temná stránka strany „Za ľudí“

7. marca 2020, eduard, Nezaradené

Tak už máme po voľbách. Začínajú sa koaličné tančeky. Nedá mi, aby som nespomenul najneohrabanejšieho (zrejme) koaličného tanečníka Kisku a „zatiaľ“ jeho stranu Za ľudí.

Strana Za ľudí  má množstvo problémov. Avšak v súčasnosti medzi najvýraznejšie podľa mňa patrí „Kiska“ a „Remišová“, ktorí pôsobia, ako postavy z románu R.L.Stevensona, Dr. Jekyll a Hyde.

Z môjho pohľadu by som obecne k strane Za ľudí  uviedol, že vo voľbách maximálne sklamala, z čoho by mal vyvodiť dôsledok jej večne oddychujúci predseda Kiska a stranu čím skôr, pokiaľ je ešte čas, odovzdať podpredsedníčke Remišovej. Strana má v svojich štruktúrach rozhodne viacero odborníkov a osobností, ktoré majú perspektívu nielen sa uplatniť v politike, ale čo je hlavné pomôcť i Slovensku. Na druhej strane vo vedení sa už teraz črtá jeden mladý karierista, ktorému zrejme nejde o Slovensko, ale len o seba. Také osoby sa však nájdu v každej strane.

 

So záujmom budem sledovať, ako a či sa podarí prekonať vzájomnú animozitu medzi Matovičom a Remišovou. Doprajem im, aby sa dokázali cez vzájomné nezrovnalosti preniesť a pracovať spolu pre Slovensko.

Vo vzťahu k parlamentu v minulosti zľudovel výraz „Dal to na Danka“, alebo „Dal to na Andreja“. Mám dojem, že podobný výraz „Dal to na Andreja“ zľudovie aj vo vzťahu ku Kiskovi.

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadnu konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.