Myslel som si, že toto slovo používať nebudem!

13. októbra 2020, eduard, Nezaradené

 

Myslel som, že toto slovo používať nebudem, ale musím.

Je to skutočne „HNUS„.

 

HNUS, ako sa relevantní predstavitelia opozície snažia politicky parazitovať na nešťastí, ktoré postihlo nielen Slovensko, ale prakticky celý svet v podobe pandémie KORONY.

Som prekvapený, že najviac v tom vyniká bývalý predseda vlády a súčasný predseda novo vzniklej strany „Hlas“ Peter Pellegríni. A len mierne za ním zaostáva Fico.

Ak si prečítate moje články, zistíte, že Matoviča pre to, ako sa správa,moc nemusím.

Ale teraz, keď má jeho vláda (o tom aká je nepolemizujem) plné ruky práce so zvládnutím korony, sú tu denno denne, ba mohol by som povedať, že hodinu po hodine pravidelné útoky na prijímané opatrenia. To by mi ani tak nevadilo, keby to bolo v snahe pomôcť. Je však evidentné, že je to v snahe uškodiť a vytĺcť si len politické body pre seba, či svoju strany do budúcich volieb a to bez ohľadu na to, aké následky to bude mať na občanov.

Opozícia a hlavne Pellegríni a Fico používajú metódu, „čím horšie – tým lepšie“. Keď vidím, ako práve teraz na TA3 to „vyskakovanie“ Pellegríniho a tých ďalších vedľa neho stojacich opätovne bažiacich po funkciách, je mi z toho zle. Ako môže byť niekto taký podlý a zákerný.

Čo je na tom najsmutnejšie a v čom je vidieť, že im nejde o pomoc ľuďom, ale o zviditeľnenie sa a získanie politických bodov pre budúcnosť, ako i znemožnenie súčasnej vlády (aj keď tá k tomu veľa nepotrebuje). Hlavné je však to, že bez ohľadu na to, aká Matovičova vláda je, že tu nie je snaha pomôcť tomuto štátu a jeho obyvateľom, ale získanie osobných výhod do budúcich volieb.

Uvediem príklad. Matovičova vláda navrhne niečo „modré“, hneď je tu Pellegríni a ten navrhne to isté „zelené“. Ak by však Matovičovci navrhli hneď „zelené“, je tu do pár minút Pellegríni a ten navrhuje „modré“. Keď Matovič navrhne „4 hodiny“ , Pellegríni hneď s veľkým krikom navrhne „1 hodinu“. Ak by však Matovič bol hneď navrrhol „1 hodinu“, bol by tu Pellegríni a navrhoval by ako správne riešenie „4 hodiny“. Skrátka ide tu len o zviditeľňovanie sa, k čomu je využívané protirečenie za každú cenu. Teda nie sanaha pomôcť, ale pošpiniť protivníka aj za cenu, že obyvatelia budú viac trpieť. A ešte keď vidím tie nedočkavé krky Rašiho, Sakovej …. vždy si spomeniem na ten jej pamätný výrok na konci ich volebného obdobia v súvislosti s nimi prijatými opatreniami na zabezpečenie nejakých drahých ochranných pomôcok, keď si myslela, že ju už nezachytávajú mikrofóny a na Pellegríniiho poznámku, že to bude drahé odpovedala niečo, ako „nevadí, však „ONI“ na to budú zháňať peniaze“.

Skrátka „HNUS“.

Máme už v tom bohatú tradíciu. Svojich nepriateľov si vytváral Mečiar, neskôr Dzurinda, potom Fico a Pellegiíni a teraz i Matovič, pričom Pellegríny zas zodvihol štafetu.

Kedy sa konečne nebude hádať koalícia s opozíciou a hľadať len svoj osobný prospech, ale skôr sa sústredíme na to ,čo je lepšie pre naše Slovensko?