Nie prejav morálky – ale snaha získať funkciu riaditeľa SIS

15. marca 2021, eduard, Nezaradené

 

Neviem si predstaviť, čo sa bude v tomto bordeli, ktorý tu spôsobil Matovič a táto nekompetentná koalícia teraz diať, keď akože vypukla koaličná kríza. Neviem čo môže byť ešte horšie, ako to je. Ľudia zomierajú, nič poriadne nefunguje, Heger pripravuje „nenormálne“ zvýšenie daní za nehnuteľnosti, ktoré ak bude platiť tak, ako občas preniknú informácie, tak v podstate každý normálny obyčajný občan postupne príde o svoju nehnuteľnosť, nakoľko ich nebude mať z čoho platiť a ak ju nezoberú majiteľovi, tak v dedičskom konaní dedičom, nakoľko bude zadĺžená daňami, ktoré majiteľ počas svojho života nestíhal platiť. Skutočne pekná perspektíva od tých neschopných a hlavne bezcitných karikatúr vo vláde. Sme svedkami rozpadania sa štátu v priamom prenose.

A čo sme sa práve dopočuli? Kolllárova strana „Sme rodina“ ústami jej člena a ministra PSVSR Milana Krajniaka na TB oznámila, že podal demisiu. Prečo ju asi podal, keď ho o to nik nežiadal? Rozhodne nie pre jeho pôsobenie v neslávnom predsedníctve Fondu národného majetku SR okolo ktorého sa točí  celá „GORILA“ a kde sa preberá delenie miliónových úplatkov medzi osobami ako sú Jaroslav Haščák, Jirko Malchárek, Anna Bubeníková a iné im podobné osoby.

Skôr si myslím, že keď zavreli Borisovi Kollárovi riaditeľa SIS pre podozrenie z korupcie a zrejme aj zneužívanie právomoci verejného činiteľa, Kollár potrebuje na tomto mieste mať oddaného človeka a tým je práve Krajniak.  A Krajniak zas na druhej strane vycítil príležitosť, po ktorej skočil, ako pstruh na návnadu. A tak Krajniak dostane funkciu po ktorej zrejme túžil a Kollár bude mať informácie z prvej ruky.

Čo nás ešte čaká?

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.