Slovensko, krajina neobmedzených možností, alebo – Teória, ako legálne predávať Kokaín a pritom dokonca vystupovať ako motivátorka pre mladých : )

8. októbra 2021, eduard, Nezaradené

Dovoľte mi, aby som sa trochu zamyslel nad tým, ako môže mladý človek ktorý v týchto dňoch zapĺňa média tvrdiť, že na základe pár stupídnych videí zarába mesačne do 200 tisíc euro a nikto z kompetentných sa nad tým nepozastaví.

Môže to byť napríklad aj takto. Stačí si len založiť spoločnosť so správnym názvom napríklad niečo ako „COCAINE and CAVIAR“ a už to ide samé.

Ak však chceme byť flexibilný, tak môžeme poprípade aj trochu inovovať, napríklad dohodnúť sa, že veľkosti odevov „S, L, M, X, či XL“ budú značiť určité množstvá drogy.

Potom si zákazníci môžu drogy objednávať dokonca legálne. Stačí len zdvihnúť telefón a nevadí ani keby bol odpočúvaný a povedať, že by Ste mali záujem o jeden ks modelu „Cocaine and Caviar“ veľkosti „S“, prípadne 4x „XL“ …….. a podobne.

No a potom už môžete ako povedala určitá osoba, len motivovať,  motivovať a motivovať ….., aby biznis, čo najlepšie šľapal. A verte mi, že šľapať bude.

Výsledok sa musí dostaviť takmer okamžite a vaše mesačné zárobky budú minimálne 100 až 200 tisíc mesačne. Je to úplne jasné, veď taká značka musí mať predsa „cveng“ a musí ísť, ako „teplé rožky“!

O tom, že ide o vyhľadávanú značku môže teoreticky svedčiť aj to, ak sa vám náhodou podarí zabezpečiť si odber tejto značky ja vo vyšších kruhoch, nepohrdnúc ani politickými. Nuž čo, značka je značka.

Čisto len teoreticky som zvedavý, čo robila po celé roky naša polícia vrátane NAKA. Čo robila finančná polícia a čo robil samotný daňový úrad. To sa skutočne uspokoja s tvrdením, že stačí si len pustiť internet, ukázať tam nejakú stupídnu hlúposť a mesačne mi nabehne na účte 200 tisíc? Keď bolo tak dlho ticho, ktovie či neboli tí tam hore motivátormi premotivovaní?

Keď sa tak na to pozerám tak, takí giganti, ako napríklad AMAZON, ALIBABA, ALIEXPRES, …. môžu naším niektorým mladým šikovným podnikateľom len ticho závidieť, keď v podstate ako jedna osoba dokážu mesačne zarábať 200 tisíc euro, nakoľko tieto celosvetové giganty na svoje obraty potrebujú po celom svete mnoho pracovísk, na ktorých zamestnávajú 100 tisíc pracovníkov. Ani si neviem predstaviť, aké obraty by mali tieto giganty ,keby zamestnávali takých šikovných motivátorov, akí sú na Slovensku. Samozrejme len by museli obchodovať s nejakou podobnou značkou ako „COCAINE and Caviar“.

Ani nechcem písať, k čomu sú potom tí mladí takýmto konaním motivovaní. A to sa ešte môžem chváliť, že mladých motivujem.

No ale čo, ako som písal v úvode, Slovensko je krajina neobmedzených možností a to nielen v tomto prípade, ale vidíme to aj v politike.

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.