Založ si blog

Nasadíme proti Rusku atómové zbrane?

V tomto blogu nebudem nič komentovať, len v úvode a závere položím pár otázok a každý nech si na ne po prečítaní publikovaných vyjadrení nemeckej ministerky obrany, odpovie sám!

 

Kto rozpútal 1. svetovú vojnu?

Kto rozpútal 2. svetovú vojnu?

Chceme rozpútať aj 3. svetovú vojnu?

 

Viď. citácia textu z tlače:

„Berlín 26.10.2021. Ministerka Annegret Kramp-Karrenbauerová sa vyslovila za možnosť

nasadenia atómových zbraní proti Rusku

 

v prípade ďalšej ruskej rozpínavosti. Kramp-Karrenbauerová to vyjadrila v rozhovore pre Deutschlandfunk: „Musíme Rusku dať jasne a rozhodne najavo, že sme pripravení použiť voči nemu v prípade nevyhnutnosti aj atómové zbrane. Ide tu o doktrínu odstrašenia. Potom takýto akt bude pôsobiť odstrašujúco už teraz a nikto v Moskve nepríde na ideu napadnúť vzdušný priestor nad Baltikom alebo zaútočiť v Čiernom mori na partnerov NATO.“

V tejto súvislosti Kramp-Karrenbauerová povedala – a tým poukázala na oprávnenosť svojej vyhrážky voči Moskve – že to je predsa centrálna idea NATO ochraňovať svojich spojencov a partnerov. ……. .“ (citácia článku publikovaného v Hlavných správach – viď. link: https://www.hlavnespravy.sk/nemecka-ministerka-obrany-hrozi-moskve-s-atomovymi-zbranami/2729490 ).

 

Kto potom koho provokuje?

Kto chce zavliecť svet do ďalšej vojny?

To skutočne chceme zbytočne vyostrovať vzťahy z Ruskom, rozpútať vojnu a zničiť Európu?

To skutočne chceme, aby v Európe umierali ľudia ako v Hirošime, či Nagasaki?

Alebo to mocným nevadí, však oni niekam zalezú, prípadne sa schovajú na inom kontinente a umierať budú zas len obyčajní obyvatelia?

 

(Na záver si predsa len neodpustím jednu osobnú poznámku. Mám záujem na tom, aby všetky národy  spolunažívali, ako normálni susedia a prípadné spory riešili vzájomným jednaním a nie vojnami. Chcem spolunažívať ako s Američanmi, tak i Rusmi a to bez rozdielu. Chcem, aby som mohol svoju rodinu vychovávať v mieri. Chcem, aby moje deti mohli vychovávať svoje deti v mieri. Chcem, aby moje vnučky a vnuci mali tiež tú možnosť  slobodne žiť a vychovávať svoje deti v mieri. Nechcem vojnu a to ani z jednej, ani z druhej strany!)

 

 

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Nenávisť plodí len ďalšiu nenávisť!

08.03.2024

Tento blog mal hneď po jeho uverejnení veľmi slušnú čítanosť. Žiaľ približne po hodine bol odstránený! Pritom som sa ho snažil napísať čo najobjektívnejšie a držať sa len faktov bez toho, aby som sa prikláňal na jednu, či druhú stranu. Je to škoda. To je hlavný dôvod, prečo v Pravde svoje blogy už takmer nepíšem. Text blogu: Súčasná politická situácia v [...]

Platy ministrov vzlietli, zatiaľ čo platy občanov klopýtajú!

11.02.2024

V posledných dňoch nám tu robí tak opozícia, ako i koalícia nepekné divadlo. Opozícia v parlamente a koalícia v televízii. Správanie oboch nie je hodné nielen poslanca, či štátneho úradníka, ale ani tej najposlednejšej persóny, ktorá mená charakter, ani žiadne morálne zásady. Klame ako jedna, tak i druhá strana. Na obhajobu svojich tvrdení a v snahe dosiahnuť svoj cieľ [...]

Keď jeden tvrdí, že sú bombardované civilné a druhý vojenské ciele!

30.12.2023

V minulosti som na svoj blog v Pravde písal pomerne často a mal som svojich čitateľov, s ktorými som sa delil o svoje názory. Od doby, čo som napísal pár článkov vzťahujúcich sa k Ukrajine som nadobudol dojem, že s mojimi článkami vo vzťahu k čítanosti, či diskusným príspevkom bolo manipulované a to tak, že boli takpovediac „upozaďované“ a to i vrátane [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 165
Celková čítanosť: 1087793x
Priemerná čítanosť článkov: 6593x

Autor blogu

Kategórie