Už stačilo.

4. septembra 2022, eduard, Nezaradené

Už roky nezvykneme s manželkou sledovať Markízu pre jej dekadentné relácie typu „Farma“. Iné zábavné, či súťažné relácie si však občas pozrieme.

Včera sme náhodne pri prezeraní jednotlivých TV programov zastali na aktuálne bežiacej show „Československo má talent“.

Zrejme to bola náhoda, no akurát ohlasovali súťažiacich z UKRAJINY. Bol to mladý chlapec (už muž) a dievčaťom (už ženou). Chlapec predvádzal „akože“ číslo s bicyklom a to tak, že jazdil na pódiu a občas preskočil ležiacu dievčinu. Potom dievčina vstala a párkrát pokrútila zadkom.

Po ukončení jeho vystúpenia som nechápal, čo stvárala prítomná porota. Sánka mi padla dole, keď toto akože vystúpenie vychválili a ocenili všetci porotcovia, vrátane obávaného J. Slávika.

S manželkou sme len na seba pozerali.  Takto sa predsa vedeli bicyklovať naše deti už v 5. triede, pred 40 rokmi!!!  A to nehovorím ani o súčasných „malých“ deťoch, ktoré hocikde na ihriskách vybavených rampami bez zaváhania predvádzajú o 100% lepšie akrobatické kúsky.

To už  cenzurujeme a deformujeme vo vzťahu k Ukrajine nielen spravodajstvo, ale i takéto relácie? To nedokážeme byť ani trochu objektívny.

Pekne to povedal môj sused, že spravodajské relácie TV pojednávajúce o Ukrajine už nepozerá, nakoľko všade je len Zelenský a bojí sa už aj otvoriť chladničku, že z nej vyskočí Zelenský.

Nebuďme taký servilní!

Myslím si, že by to už mohlo stačiť.

 

 

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne 100% tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Vojnu na Ukrajine odsudzujem.