Založ si blog

Na vine je aj moderátor.

Včera sme boli v relácii „Ide o pravdu“ svedkami doteraz nie bežnej diskusie medzi moderátorom Blielikom a pozvaným hosťom I.Matovičom. Diskusia prebiehala aj na slovenské pomery veľmi netradične a nekultúrne.

Matovič v plnej miere odhalil svoju podstatu, keď sa správal vulgárne a moderátorovi opakovane vynadal do „chrapúňov„. Tu každý mal možnosť vidieť jeho skutočnú povahu a charakter. Tento človek donedávna viedol Slovensko (a tak to aj vyzeralo a vyzerá). Nebudem danú reláciu opisovať, nakoľko sú toho plné médiá a každý vie o čo išlo. K charakteristike Matovičovho správania by sa dali zaslúžene priradiť všetky negatíva. Podľa mňa tento človek nemá a ani nemal čo v politike robiť.

Na druhej strane by som chcel poukázať na opomínanú skutočnosť, že ani moderátor Bielik, nevystupoval vôbec profesionálne. Nesnažil sa situáciu upokojiť hneď na začiatku, ale naopak stále ju hrotil, čo sa mu neskôr vypomstilo. Možno sú takéto situácie pre niektorých divákov atraktívne, no profesionálny moderátor by si mal uvedomiť, že sa nejdená o zápas MMA, či inej zápasníckej federácie. Cieľom relácie by malo byť, aby sa jej diváci dozvedeli to, čo ich zaujíma a ovplyvňuje ich životy.

Zdroje prikladať nebudem, nakoľko sú toho plné médiá a YT.

Vážení, to je spravodajstvo?

01.06.2024

Neviem čo sa to deje s našou spoločnosťou. Nenávisť a intrigy ju čoraz viac rozdeľujú. Bez diskusie je to vec politických strán a mimovládok, ktoré niežeby situáciu ukľudňovali, ale naopak ju „hecujú“ k ešte väčšej vzájomnej nenávisti. No a nedávno sme videli ,kde to vedie. Kde ostala kultúra prejavu, slušnosť, tolerancia a snaha pomôcť ľuďom [...]

Neťahajme politiku a nenávisť do športu a nášho života vôbec!

25.05.2024

Tak Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2024 skončili. Teda upresním, skončili pre našich hokejistov. Nechcem sa k danej téme nejako obsažne rozpisovať, avšak nedá mi nespomenúť niektoré skutočnosti, či poukázať na niektoré fakty. Našou hlúposťou, teda presnejšie niektorých našich politikov a hokejových funkcionárov, sme neumožnili časti našich hokejistov hrajúcich [...]

Sme len hlúpi, alebo ide o cielenú likvidáciu štátov EU?

19.05.2024

Zaujalo ma vystúpenie maďarského ministra zahraničných vecí a obchodu Pétera Szijátró, ktorý sa vyjadril (podľa neho) k pokryteckej politike EÚ, ako i celého severoatlantického spoločenstva. Svoje tvrdenia konkretizoval na 3 konkrétnych príkladoch, týkajúcich sa „sankcií a celkových vzťahov“ voči Rusku. (Video si môžete pozrieť na konci blogu v časti [...]

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do palácu odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 06:50

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 175
Celková čítanosť: 1126689x
Priemerná čítanosť článkov: 6438x

Autor blogu

Kategórie