Založ si blog

Hašterivosť a agresitiva v priamom prenose.

Práve odvysielaná relácia „V politike“ bola riadne živelná! Zatiaľ čo takéto diskusie môžu byť prínosné, v tomto prípade sa to pre nepríjemné a hašterivé správanie pani V.O.Cifrovej o tejto diskusii povedať nedá.

Vôbec nerešpektovala svojich protidiskutujúcich, neustále skákala do reči a hašterila sa. Jej vystupovanie mi pripomínalo už dávnejšie úslovie „Ako kofy na trhu“. Za zmienku stojí aj jej krátka hádka s jej spoludiskutujúcou pani Cigánikovou.

Viem, že ide o mladého človeka, ktorý si hľadá miesto, kde sa uplatniť – veď každý sme boli mladíPodľa mňa by si však nemala hľadať svoje uplatnenie v politike, nakoľko slovenská politika má už dosť problémov a vťahovať tam takého nové konfliktné typy nie je správne!

Vidíme ako sa správa v národnej rade jej „akože“ kolega Pročko, ktorého je možné sledovať len cez slzy zúfalstva a celkove jeho vystupovanie je jedna veľká tragédia (čo je dosť zvláštne, nakoľko pôsobil ako komik).

Myslím si, že hašterivosť, tvrdohlavosť, nekorektnosť, neobjektívnosť a agresivitu pani V.O.Cifrovej v danej relácii vzbudilo u mnohých obavy o jej schopnosť nielen byť dobrou političkou, ale i zástupkyňou Slovenska v Europarlamente. Takýto ľudia rozhodne nepatria do politiky a nemali by sa tam nikdy dostať. Na Slovensku je však možné všetko, čo je naša tragédia.

Ak to myslela s politikou vážne, mala aspoň nejakých 10 rokov robiť v nejakej miestnej, či okresnej straníckej štruktúre, kde mala zbierať skúsenosti a potom sa mala zaujímať o nejaký vyšší post. Ak aj odhliadnem od skutočnosti, že je mimoriadne hašterivá a k iným názorom netolerantná rozhodne jej chýbajú skúsenosti zo života. Tak ako nás chce zastupovať vo vrcholnej politike, či europarlamente? Skôr sa zdá, že jej ide len o koryto! Žiaľ takých je tam veľa a práve preto je to so Slovenskom nie práve najlepšie.

A to jej afektované vyjadrovanie na vystúpeniach, kde hádam 100x (samozrejme, že som to trochu prehnal) uvádza slová ako : politikov – političky, poslancov – poslankyne, ………., sú otrasne prehnané a pôsobia veľmi afektovane. Dokonca by som povedal, že pôsobia až chorobne. Z takýchto jej vystúpení sú na sociálnych sieťach aj pekné videá.

Nuž čo uviesť na záver?

Možno už len klasické: Boh ochraňuj Slovensko, pred takými politikmi a to nielen na vnútornej scéne, ale i v europarlamente!

 

Ps: Prečo nemáme za desaťročia dostavané diaľnice? Prečo sa nám rozpadajú mosty? Prečo nemáme dostatok lekárov? Prečo nemáme dostatok sestričiek? Prečo nemáme dostatok kvalifikovaných učiteľov? Prečo sa nemá kto poriadne postarať o seniorov? Prečo sú u nás tak nízke platy? Prečo sú u nás drahšie potraviny, ako je tomu v iných krajinách? Prečo sú u nás menej kvalitné potraviny, ako napríklad v Nemecku? Prečo sa u nás rozpadajú železničné trate? Prečo sú takmer na 100% všetky stavby na Slovensku predražené? Prečo, prečo, prečo, …….. .

Musíme si objektívne priznať, že to vyzerá tak, že ako kradli jedny čo boli pri moci, tak kradnú druhí čo sa dostali k moci! Skrátka nie si z koho vybrať! Niečo by sa malo zmeniť!

 

 

 

Zdroj: Najmä relácia „V politike“ odvysielaná dňa 12.05.2024 na TA3.

 

Vyhlásenie:
Tento článok vyjadruje len názory, či úvahy autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje z jeho strany žiadne neomylné tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Blog môže taktiež len zdieľať informácie o ktorých bloger nemá dôvod pochybovať, že nie sú pravdivé.

Som jednoznačne proti každej vojne. Vo vzťahu k vojne na Ukrajine, túto nepodporujem a ani neschvaľujem. 

Taktiež som proti vedomému šíreniu nepravdivých informácií.

Vážení, to je spravodajstvo?

01.06.2024

Neviem čo sa to deje s našou spoločnosťou. Nenávisť a intrigy ju čoraz viac rozdeľujú. Bez diskusie je to vec politických strán a mimovládok, ktoré niežeby situáciu ukľudňovali, ale naopak ju „hecujú“ k ešte väčšej vzájomnej nenávisti. No a nedávno sme videli ,kde to vedie. Kde ostala kultúra prejavu, slušnosť, tolerancia a snaha pomôcť ľuďom [...]

Neťahajme politiku a nenávisť do športu a nášho života vôbec!

25.05.2024

Tak Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2024 skončili. Teda upresním, skončili pre našich hokejistov. Nechcem sa k danej téme nejako obsažne rozpisovať, avšak nedá mi nespomenúť niektoré skutočnosti, či poukázať na niektoré fakty. Našou hlúposťou, teda presnejšie niektorých našich politikov a hokejových funkcionárov, sme neumožnili časti našich hokejistov hrajúcich [...]

Sme len hlúpi, alebo ide o cielenú likvidáciu štátov EU?

19.05.2024

Zaujalo ma vystúpenie maďarského ministra zahraničných vecí a obchodu Pétera Szijátró, ktorý sa vyjadril (podľa neho) k pokryteckej politike EÚ, ako i celého severoatlantického spoločenstva. Svoje tvrdenia konkretizoval na 3 konkrétnych príkladoch, týkajúcich sa „sankcií a celkových vzťahov“ voči Rusku. (Video si môžete pozrieť na konci blogu v časti [...]

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 175
Celková čítanosť: 1126606x
Priemerná čítanosť článkov: 6438x

Autor blogu

Kategórie