Založ si blog

Čo sa skutočne deje v Bielom dome?

V USA sa už dlhšiu dobu dejú čudné veci. V poslednom období k tomu pribudli nielen udalosti okolo pokusu o atentát na bývalého amerického prezidenta a zároveň súčasného kandidáta na túto funkciu D.Trumpa, ale i udalosti okolo dočasného zmiznutia a zvláštneho správania sa „ešte stále“ oficiálne amerického prezidenta J.Bidena. Toho Bidena, ktorý si pri svojich prejavoch, ktoré sledoval celý svet plietol štáty, ich predstaviteľov, či V.Zelenského s V.Putinom. Keby od neho nezáležalo dianie vo svete, tak by sme sa nad tým mohli len veselo zasmiať. No smiať by sme sa nemali, lebo je to vážna vec a smiech by nás mohol rýchlo prejsť.

Amerika sa stále považuje za hegomóna (podľa nej) demokratickej časti sveta a tak je zrejmé, že oči všetkých vedúcich predstaviteľov sa stále upierajú na jej prezidenta, ktorým je v súčasnej dobe „oficiálne“ ešte stále J.Biden. Rozhodnutia J.Bidena sú nielenže dôležité pre celý svet, ale od nich sa odvíja väčšina svetového diania. Preto by mal byť prezident USA stabilizujúcim prvkom demokracie vo svete. Píšem „mal byť“, no pri súčasnom prezidentovi USA tomu tak rozhodne nie je.

Nielen z dôvodu nedostatočného a neskorého informovania o stave J.Bidena, ale i jeho konania a vyjadrovania vzniká oprávnený priestor na rôzne obavy, špekulácie a konšpirácie, nakoľko v podstate nik nevie, ako to s ním je a v akom stave sa nachádza. Jeho posledné vystúpenie rozhodne nepresvedčilo.

Aktuálen k tomu prispelo aj vyjadrenie poradcu E.Muska, Matta Wallaceho ktorý na sociálnej sieti zverejnil fotografiu z „priameho“ prenosu prejavu J.Bidena, pričom na danej fotografii sa nezhoduje oficiálny čas uvádzaný v priamom TV prenose s časom na hodinkách, ktoré mal J.Biden pri prenose na svojej ruke. Daná skutočnosť sa dala zistiť po zväčšení hodiniek J.Bidena a je rozhodne zarážajúca, nakoľko ak je pravdivá, tak sa nedá predpokladať, že J.Biden na rozhodnutiach ktorého závisí dianie vo svete chodí bežne s neaktuálnym časom (a podľa neho riadi svet). Je oprávnené pýtať sa čo sa to v USA deje a čo je za tým?

Dané skutočnosti boli zverejnené na sociálnych sieťach – viď. ich skeny pod týmto textom (Zdroj je uvedení v časti „Zdroj“).


Zdroj: https://t.me/uk100a/86505


Zdroj: ttps://t.me/uk100a/86505

 

Zdroj:

  1. ttps://t.me/uk100a/86505

 

 

Vyhlásenie:
Tento článok vyjadruje len názory, či úvahy autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje z jeho strany žiadne neomylné tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Blog môže taktiež len zdieľať informácie o ktorých bloger nemá dôvod pochybovať, že nie sú pravdivé.

Som jednoznačne proti každej vojne. Vo vzťahu k vojne na Ukrajine, túto nepodporujem a ani neschvaľujem. 

Taktiež som proti vedomému šíreniu nepravdivých informácií.

Demokracia vyššieho stupňa!

08.09.2024

Je tomu len pár dní, čo sa na sociálnych médiách objavil príbeh starého muža Nicka Burkeho a jeho syna Enocha Burkeho, ktorý otriasol množstvom ľudí. Príbeh je obsiahnutý vo videu v ktorom starého muža navštívila írska polícia s cieľom zatknutia jeho syna, ktorý vyučuje na škole. Video je ozvučené a zachytáva celý priebeh návštevy a komunikácie medzi [...]

MMF sa po 3 rokoch vracia do Ruska!

07.09.2024

EÚ príjímala a príjíma voči Rusku nezmyselné sankcie, ktoré poškodzujú len samotnú EÚ a jej občanov. Jediný štát ktorý z toho ťaží sú USA. Tvrdili a tvrdia to všetci so zdravým rozumom, ktorí nie sú politicky zaťažení, ale sa dívajú na situáciu triezvo a reálne. Každý normálne uvažujúci človek musí vidieť, že to bol zámer, aby rozvíjajúca sa [...]

Pitná voda je strategicky dôležitá – nedovoľme ju privatizovať.

03.09.2024

Voda, tekutina nevyhnutná k životu. Bez nej vydrží človek maximálne 3, či 4 dni. Keďže jej máme relatívny dostatok nevážime si ju tak, ako by sme mali, ale hlavne si ju dostatočne „NECHRÁNIME“ ! Mali by sme sa nad tým zamyslieť pokiaľ ešte nie je neskoro! Niekedy na prelome 70. a 80. rokov sa mi ako mladému človeku bažiacemu po málo dostupných [...]

DEMDIS zmierenie občianske fórum

Aké občianske fóra nás priblížia k porozumeniu? A pôjde to, aj keď nás budú politici ignorovať?

08.09.2024 18:00

K zmiereniu slovenskej spoločnosti po atentáte na premiéra nedošlo a nespokojnosť sa hromadí. Pomôžu nám nové občianske fóra, aj keď ich politici budú ignorovať?

Lysá Poľana vetroň

Tragédia v Česku: Žiak leteckej školy v panike vyskočil z vetroňa, neotvoril sa mu však padák

08.09.2024 16:58

Polícia uviedla, čo sa podľa predbežných zistení pod tragédiu podpísalo.

Michal Šimečka

Podrží Hlas Šimečku? Susko: S otvorením schôdze pomôže, hlasovanie bude tajné. Dobrý politický obchod, hodnotí Kolíková

08.09.2024 16:39

Poslanci sa v utorok vrátia na riadnu schôdzu, na programe je viacero odvolávaní.

Branislav Gröhling

Učitelia nahrádzajú pyrotechnikov. Zhoršenie bezpečnostnej situácie spôsobila vláda, tvrdí Gröhling

08.09.2024 15:38

Opozícia zrejme navrhne na post predsedu parlamentu Františka Mikloška z KDH.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 199
Celková čítanosť: 1207219x
Priemerná čítanosť článkov: 6066x

Autor blogu

Kategórie