Založ si blog

Zrejme ďalšie faux pas amerického prezidenta papa Bidena!

O súčasnom americkom prezidentovi už koluje množstvo vtipov. Horšie je však to, že už pomaly nevieme rozlíšiť čo je skutočnosť a čo vtip, nakoľko papa Biden sa dopúšťa jedného „FAUS PAS“ za druhým. Takže to čo bolo včera vtip, môže byť dnes skutočnosť.  Keď si mýli prezidenta Ruska PUTINA s prezidentom Ukrajiny ZELENSKÝM, tak to je už ozaj silné kafe a situácia je vážna. Smutné je to, že skutočne nevieme, či sa máme jeho konania „BÁŤ“ (lebo nikdy nevieme čo spraví), alebo sa „SMIAŤ“. Pre Ameriku je len dobré, že aj keď odmietal odstúpiť z kandidatúry na ďalšie volebné obdobie, podarilo sa jeho sponzorom a iným vplyvným ľuďom z jeho okolia ho v podstate donútiť, aby sa kandidatúry na prezidenta na ďalšie volebné obdobie vzdal.

 

To sú však známe veci. Spomeniem jeho ďalšie a teda najnovšie (zachytené) „FAUS PAS“, ku ktorému došlo len niečo viac ako pred 24 hodinami. Uvedenú udalosť zverejnil portál „Ovation Eddie 2“, ktorý je zameraný práve na takéto vtipné situácie. Link na video nájdete v časti „Zdroj“.

 

Na danom videu môžete vidieť, ako USA prezident J.Biden po večernej akcii na letisku, nastúpil zrejme omylom do „iného lietadla“. No a keďže ho jeho viceprezidentka Kamala Harrisová nenasledovala a nenasledoval ho ani nik iný, v lietadle sa otočil a za úškľabkov prítomných sa vrátil späť na pôdu letiska.

 


Prezident USA na večernej akcii na letisku.
Zdroj: YouTube – Kanál Ovation Eddy 2


Prezident USA nastupuje do lietadla.
Zdroj: YouTube – Kanál Ovation Eddy 2


Prezident USA vystupuje z lietadla.
Zdroj: YouTube – Kanál Ovation Eddy 2

 

 

 

Zdroj:

  1. YouTube – Kanál Ovation Eddy 2 : https://www.youtube.com/watch?v=DgF59632ttI

 

 

 

Vyhlásenie:
Tento článok vyjadruje len názory, či úvahy autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje z jeho strany žiadne neomylné tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Blog môže taktiež len zdieľať informácie o ktorých bloger nemá dôvod pochybovať, že nie sú pravdivé.

Som jednoznačne proti každej vojne. Vo vzťahu k vojne na Ukrajine, túto nepodporujem a ani neschvaľujem. 

Taktiež som proti vedomému šíreniu nepravdivých informácií.

Vieme prečo sú nemocnice v strate, ale nič proti tomu nerobíme.

15.09.2024

Nemocnice, jedna z bolestí nášho zdravotníctva, ktorá sa týka prakticky každého z nás. Naše zdravotníctvo bolo totálne zničené ešte za obdobia ministrovania MUDr. Rudolfa Zajaca. Od danej doby jeho úroveň stále klesá a stáva sa stále menej a menej dostupné pre väčšinu verejnosti. Pamätám sa na hlasovania v parlamente, či vyjadrenia, že do zdravotníctva musíme [...]

Demokracia vyššieho stupňa!

08.09.2024

Je tomu len pár dní, čo sa na sociálnych médiách objavil príbeh starého muža Nicka Burkeho a jeho syna Enocha Burkeho, ktorý otriasol množstvom ľudí. Príbeh je obsiahnutý vo videu v ktorom starého muža navštívila írska polícia s cieľom zatknutia jeho syna, ktorý vyučuje na škole. Video je ozvučené a zachytáva celý priebeh návštevy a komunikácie medzi [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 201
Celková čítanosť: 1214541x
Priemerná čítanosť článkov: 6042x

Autor blogu

Kategórie