Založ si blog

Myslel som si, že toto slovo používať nebudem!

 

Myslel som, že toto slovo používať nebudem, ale musím.

Je to skutočne „HNUS„.

 

HNUS, ako sa relevantní predstavitelia opozície snažia politicky parazitovať na nešťastí, ktoré postihlo nielen Slovensko, ale prakticky celý svet v podobe pandémie KORONY.

Som prekvapený, že najviac v tom vyniká bývalý predseda vlády a súčasný predseda novo vzniklej strany „Hlas“ Peter Pellegríni. A len mierne za ním zaostáva Fico.

Ak si prečítate moje články, zistíte, že Matoviča pre to, ako sa správa,moc nemusím.

Ale teraz, keď má jeho vláda (o tom aká je nepolemizujem) plné ruky práce so zvládnutím korony, sú tu denno denne, ba mohol by som povedať, že hodinu po hodine pravidelné útoky na prijímané opatrenia. To by mi ani tak nevadilo, keby to bolo v snahe pomôcť. Je však evidentné, že je to v snahe uškodiť a vytĺcť si len politické body pre seba, či svoju strany do budúcich volieb a to bez ohľadu na to, aké následky to bude mať na občanov.

Opozícia a hlavne Pellegríni a Fico používajú metódu, „čím horšie – tým lepšie“. Keď vidím, ako práve teraz na TA3 to „vyskakovanie“ Pellegríniho a tých ďalších vedľa neho stojacich opätovne bažiacich po funkciách, je mi z toho zle. Ako môže byť niekto taký podlý a zákerný.

Čo je na tom najsmutnejšie a v čom je vidieť, že im nejde o pomoc ľuďom, ale o zviditeľnenie sa a získanie politických bodov pre budúcnosť, ako i znemožnenie súčasnej vlády (aj keď tá k tomu veľa nepotrebuje). Hlavné je však to, že bez ohľadu na to, aká Matovičova vláda je, že tu nie je snaha pomôcť tomuto štátu a jeho obyvateľom, ale získanie osobných výhod do budúcich volieb.

Uvediem príklad. Matovičova vláda navrhne niečo „modré“, hneď je tu Pellegríni a ten navrhne to isté „zelené“. Ak by však Matovičovci navrhli hneď „zelené“, je tu do pár minút Pellegríni a ten navrhuje „modré“. Keď Matovič navrhne „4 hodiny“ , Pellegríni hneď s veľkým krikom navrhne „1 hodinu“. Ak by však Matovič bol hneď navrrhol „1 hodinu“, bol by tu Pellegríni a navrhoval by ako správne riešenie „4 hodiny“. Skrátka ide tu len o zviditeľňovanie sa, k čomu je využívané protirečenie za každú cenu. Teda nie sanaha pomôcť, ale pošpiniť protivníka aj za cenu, že obyvatelia budú viac trpieť. A ešte keď vidím tie nedočkavé krky Rašiho, Sakovej …. vždy si spomeniem na ten jej pamätný výrok na konci ich volebného obdobia v súvislosti s nimi prijatými opatreniami na zabezpečenie nejakých drahých ochranných pomôcok, keď si myslela, že ju už nezachytávajú mikrofóny a na Pellegríniiho poznámku, že to bude drahé odpovedala niečo, ako „nevadí, však „ONI“ na to budú zháňať peniaze“.

Skrátka „HNUS“.

Máme už v tom bohatú tradíciu. Svojich nepriateľov si vytváral Mečiar, neskôr Dzurinda, potom Fico a Pellegiíni a teraz i Matovič, pričom Pellegríny zas zodvihol štafetu.

Kedy sa konečne nebude hádať koalícia s opozíciou a hľadať len svoj osobný prospech, ale skôr sa sústredíme na to ,čo je lepšie pre naše Slovensko?

13 ročné slovenské dievčatko, unesené a týrané 4 ukrajinskými tínedžerkami!

26.04.2024

Som zvedavý, koľko tu ten blog vydrží! Pritom v blogu sa snažím uvádzať len skutočnosti o ktorých som sa dočítal. No a keď o tom môžu písať nemecké a iné zahraničné médiá, nevidím dôvod, prečo by sme o tom nemali písať aj na Slovensku, odhliadnúc od toho, že sa to týka priamo slovenského občana! Nakoľko chcem mať ako taký prehľad o dianí vo [...]

Pán minister Drucker zaperlil.

21.04.2024

Pozerám reláciu „O 5 minút 12“ v ktorej je ako jeden z hostí JUDr. Ing. Tomáš Drucker, ktorý na mňa vždy pôsobil ako nemastný neslaný. Z jeho pôsobenia vo vedúcich postoch som nemal nikdy dojem, že odvádza skutočne dobrú prácu. No o tom nechcem písať. Poďme späť k spomínanej relácii. V jednom z bodov zameraných k problematike školstva pán minister Drucker [...]

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 170
Celková čítanosť: 1106261x
Priemerná čítanosť článkov: 6507x

Autor blogu

Kategórie