Založ si blog

To sa nikdy nepoučíme?

To čo sa deje v tomto štáte už nie je normálne. Hnus je ako v politike, tak ekonomike, správaní poslancov, vlády, stupídnych reláciách televízie (Farma, Love Island, …..) a tak by som mohol pokračovať.

A ľudia sa stále nepoučili. Skutočne neviem kde to speje.

Zdravotníctvo sa dotýka každého z nás a to hlavne v tomto období. Lekári a sestričky zrejme robia čo môžu, no jeho stav je na zaplakanie. Vyspelé zdravotníctvo, dostupné pre každého, ktoré sme mali sme si nechali rozbiť a sprivatizovať.

Preto ma doslova šokovalo, že som práve na TA3 videl upútavku na reláciu A.Žitnej „Tak takto„, ktorá má byť práve venovaná zdravotníctvu, pričom ako hosť bol uvedený bývalý minister zdravotníctva Dr. Rudolf Zajac.

Áno, ten Zajac, ktorý zničil celé naše zdravotníctvo! Ten Zajac, ktorý zo zdravotníctva v rokoch 2002 až 2006 spravil súkromný biznis v ktorom nejde o zdravie obyvateľov, ale o zisky. Áno ten Zajac, u ktorého pri hlasovaní o takzvanej zdravotníckej reforme, aby to prešlo, do rána 2 poslanci zmenili o 180 stupňov svoj názor. Za čo ho zmenili si môžeme len predstavovať – hovorilo sa o miliónoch, no nik to nevyšetroval. A keby to aj bol vyšetroval v rukách to vtedy držali „vtedajší naši ľudia“.

Ako povedal bývalý český prezident „Peniaze sú až na 1. mieste“! A presne podľa tohto scenára sa u nás vyvíja všetko. Na ľuďoch nezáleží!

Tento Zajac má ešte tú drzosť (aj keď po dlhom čase) sa ukázať na obrazovkách a niečo nám hovoriť o tom, ako by malo naše zdravotníctvo vyzerať, kam sa uberať a čo robiť. Skrátka radiť nám. Podľa mňa všetky jeho rady viedli len k plným peňaženkám niektorých ľudí vrátane jeho. Tento človek by sa mal skrývať pred ľuďmi a nie hovoriť verejne o našom zdravotníctve – o zdravotníctve, ktoré zničil a pochoval.

No a k redaktorke Žitnej sa veľmi divým. Na druhej strane keď si uvedomím, že je to tuším manželka R.Žitného, tak sa tomu ani nečudujem.

Niečo podobné sa deje aj Dzurindom, či Miklošom, ktorí v podstate takmer zdarma rozpredali najdôležitejšie objekty našej ekonomiku súkromníkom napríklad energetiku (myslím si, že to rozhodne len tak zdarma nebolo). Predali tuším 49% za 120 miliónov a teraz to budeme musieť kúpiť späť na už nie za 120 miliónov, ale za približne MILIARDU!!!! A doposiaľ nebol nik trestne stíhaný. Ľuďom pri koryte sa vždy všetko prepečie. Kde je tu rovnosť pred zákonom? Kde je tu ochrana ekonomicky štátu? Kde je tu ochrana obyvateľov štátu?

A obdobne, ako teraz Zajac, tak aj títo bačovia sa v poslednej dobe začali objavovať v médiách a radiť nám, čo máme robiť v ekonomike. Nebodaj by a chceli vrátiť. Pritom podľa môjho názoru by mali byť orgánmi činnými v trestnom konaní stíhaný a mali by sa skôr od hanby skrývať a nie vystupovať na verejnosti.

Na druhej strane uznám, že Matovičovej a Hegerovej vláde by mohol radiť prakticky každý, nakoľko nič nevedia.

Smutné je to, že obyčajného človeka, či drobného podnikateľa, by zniesli pod zem za nedoplatok 1 € !!! Kde sme to dospeli?

To sa nikdy nepoučíme?

 

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Nenávisť plodí len ďalšiu nenávisť!

08.03.2024

Tento blog mal hneď po jeho uverejnení veľmi slušnú čítanosť. Žiaľ približne po hodine bol odstránený! Pritom som sa ho snažil napísať čo najobjektívnejšie a držať sa len faktov bez toho, aby som sa prikláňal na jednu, či druhú stranu. Je to škoda. To je hlavný dôvod, prečo v Pravde svoje blogy už takmer nepíšem. Text blogu: Súčasná politická situácia v [...]

Platy ministrov vzlietli, zatiaľ čo platy občanov klopýtajú!

11.02.2024

V posledných dňoch nám tu robí tak opozícia, ako i koalícia nepekné divadlo. Opozícia v parlamente a koalícia v televízii. Správanie oboch nie je hodné nielen poslanca, či štátneho úradníka, ale ani tej najposlednejšej persóny, ktorá mená charakter, ani žiadne morálne zásady. Klame ako jedna, tak i druhá strana. Na obhajobu svojich tvrdení a v snahe dosiahnuť svoj cieľ [...]

Keď jeden tvrdí, že sú bombardované civilné a druhý vojenské ciele!

30.12.2023

V minulosti som na svoj blog v Pravde písal pomerne často a mal som svojich čitateľov, s ktorými som sa delil o svoje názory. Od doby, čo som napísal pár článkov vzťahujúcich sa k Ukrajine som nadobudol dojem, že s mojimi článkami vo vzťahu k čítanosti, či diskusným príspevkom bolo manipulované a to tak, že boli takpovediac „upozaďované“ a to i vrátane [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 165
Celková čítanosť: 1086538x
Priemerná čítanosť článkov: 6585x

Autor blogu

Kategórie