Založ si blog

Vedome vychovávame násilníkov a sme s tým spokojní.

V dnešných TV na Markíze bol prezentovaný šokujúci prípad len 11 ročného dievčatka, ktoré jeho kamaráti v opustenom objekty najskôr bili a týrali, potom mu násilne na zemi otvorili ústa a proti jeho vôli do nich liali alkohol až pokiaľ nezačalo vracať krv a bezvládne ležať na zemi.

To však, ako by nestačilo. Dievča vyzliekli a a pritom to, ako nejakú veľkolepú zábavu natáčali na mobil. Aby dievča dokonale zneúctili nezabudli pri natáčaní zaberať aj jej najintímnejšie časti tela vrátane vag..y. Zo správy som pochopil, že zrejme sa týmto partiám venovali dosť podrobne.

Okrem detí, ktoré sa na danom skutku aktívne podieľali, bola tu aj druhá časť, ktorá sa bavila a celý dej komentovala, či natáčala na mobil. Nik však dievčaťu nepomohol. Zábery a fotografie z tejto udalosti sa potom postupne začali objavovať na sociálnych sieťach.

Poškodené dievča nebolo teda len zbité, opité, ale i zneúctené zverejnením jej najintímnejších častí tela. Ako by to ani nebola ľudská bytosť.

Čo za človeka toto dokáže?! Lepšie povedané, takto by sa nechovalo ani zviera.

Ak som správne postrehol, tak jedno zo zúčastnených dievčat, ktoré priebeh prípadu popisovalo uviedlo, že hlavná agresorka z toho aj tak nič nebude mať, nakoľko má matku policajtku.

Túto udalosť však mohol vidieť v TV Markíza každý, prípadne si o nej mohol prečítať v niektorom príspevku.

     Zaujímavejšie je však to, čo robí z našich detí takéto zvieratá, z ktorých vyrastajú kriminálnici, nemajúci žiadny rešpekt pred majetkom, zdravím, či dokonca životom iných?  Táto otázka sa doslova tlačila na pery po zhliadnutí už uvedených TV Markíza.

     Odpoveď je jednoduchá. Sú to hlavne relácie podobné „FARME“, ktorými nás Markíza, ale i ostatné televízie výdatne takmer denno denne kŕmia. Tu nájdu mladí vulgárnosti, oplzlosti, hrubosti, ……… . Tu si berú vzory ako sa správať …… .

Naša televízia už dlhodobo prežíva obdobie dekadencie, ktoré na mladých musí nechať následky. Všetko je podriadené zisku na úkor morálky. Na ľuďoch nezáleží, hlavný je zisk.  Potom stačí v rámci farizejstva, aby sme sa naoko očistili, ukázať v TV nejakú „nadáciu“ a jej dar postihnutým deťom, aby sme v očiach verejnosti vyzerali, ako tí „najlepší a najčistejší“.

Trochu preženiem, ale ak to takto pôjde ďalej, možno onedlho budeme musieť každý chodiť so zbraňou, ako je tomu v USA, nakoľko nielen my, ale ani naše deti, či vnúčatá nebudeme bezpeční ani pred vlastným domom.

Ľudia by sa mali zamyslieť, či je tento trend správny a či nechcú náhodou niečo zmeniť.

 

 

Zdroj:

1- https://www.tvnoviny.sk/domace/2048728_pripad-aky-slovensko-este-nezazilo-prehovorilo-11-rocne-dievca-ktore-zbili-opili-a-vyzliekli-donaha

2 – TN Markíza zo dňa 5.1.2022

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

 

 

Nenávisť plodí len ďalšiu nenávisť!

08.03.2024

Tento blog mal hneď po jeho uverejnení veľmi slušnú čítanosť. Žiaľ približne po hodine bol odstránený! Pritom som sa ho snažil napísať čo najobjektívnejšie a držať sa len faktov bez toho, aby som sa prikláňal na jednu, či druhú stranu. Je to škoda. To je hlavný dôvod, prečo v Pravde svoje blogy už takmer nepíšem. Text blogu: Súčasná politická situácia v [...]

Platy ministrov vzlietli, zatiaľ čo platy občanov klopýtajú!

11.02.2024

V posledných dňoch nám tu robí tak opozícia, ako i koalícia nepekné divadlo. Opozícia v parlamente a koalícia v televízii. Správanie oboch nie je hodné nielen poslanca, či štátneho úradníka, ale ani tej najposlednejšej persóny, ktorá mená charakter, ani žiadne morálne zásady. Klame ako jedna, tak i druhá strana. Na obhajobu svojich tvrdení a v snahe dosiahnuť svoj cieľ [...]

Keď jeden tvrdí, že sú bombardované civilné a druhý vojenské ciele!

30.12.2023

V minulosti som na svoj blog v Pravde písal pomerne často a mal som svojich čitateľov, s ktorými som sa delil o svoje názory. Od doby, čo som napísal pár článkov vzťahujúcich sa k Ukrajine som nadobudol dojem, že s mojimi článkami vo vzťahu k čítanosti, či diskusným príspevkom bolo manipulované a to tak, že boli takpovediac „upozaďované“ a to i vrátane [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 165
Celková čítanosť: 1087637x
Priemerná čítanosť článkov: 6592x

Autor blogu

Kategórie