Založ si blog

Dvaja gejovia utýrali na smrť iba 13 ročného chlapca.

 

Dvaja gejovia v Česku „UTÝRALI NA SMRŤ“ iba 13-ročného chlapca!

 

Nie je tomu tak dávno, čo došlo v Bratislave, pred barom Tepláreň k tragickej udalosti pri ktorej boli zavraždení dvaja členovia komunity LGBTI.

Táto nešťastná udalosť, ktorú je potrebné jednoznačne odsúdiť a spraviť všetko, aby sa podobné činy bez rozdielu na komunitu neopakovali, bola však do značnej miery príslušníkmi danej komunity zneužitá, na domáhanie sa práv sobášenia rovnakých pohlaví a iné obdobné požiadavky, ako i tvrdenia, že im ide o život. Organizovali sa rôzne zhromaždenia, akcie, ….. na podporu LGBTI. Prezidentka, členovia vlády, chodili so stužkami LlGBTI. Redaktori jednej TV sa prihlasovali k LGBT …. . No skrátka rachot.

No neviem, podľa mňa majú príslušníci tejto komunity rovnaké práva, ako príslušníci ostatných komunít, čo je správne. A pokiaľ ide o ohrozovanie života, tak ten majú vzhľadom k vývoju v našej krajine všetci jej obyvatelia ohrozovaný rovnako.

Som však zvedavý, čo budú hovoriť príslušníci tejto komunity na skutočnosť, že Dvaja gejovia v Česku „UTÝRALI NA SMRŤ“ iba 13-ročného chlapca, pričom si z toho, ako ho týrali natáčali video. Chlapca mučili extrémnym spôsobom, nožom, kameňmi, kliešťami, …. . Keď už nevládal dýchať dali mu do úst cigaretu a odhalili jeho prirodzenie, pričom to natáčali na mobil.

Pýtate sa na dôvod?

Dôvodom bola neopätovaná láska utýraného 13 ročného chlapca voči jednému z gejov. Takže chudák chlapec, previnil sa len tým, že nemiloval iného chlapca.

Som zvedaví, čo na to povedia príslušníci LGBTI, ktorí vyhlasujú, že sa na Slovensku boja o svoj život. Či budú v súvislosti s tým, že dvaja príslušníci LGBTI zabili nevinného 13 ročného chlapca organizovať tiež protesty. Aké stužky by nosila prezidentka, či členovia našej vlády, keby sa to nestalo v ČR, ale SR?

 

Som jednoznačne proti šíreniu nenávisti, avšak som aj proti zatajovaniu, prekrúcaniu a zneužívaniu informácii a manipuláciu s nimi.

 

 

Zdroj:

  1. https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/dvaja-gejovia-cesku-utyrali-smrt-iba-13-rocneho-chlapca-vsetko-natacali-video?itm_brand=plus1&itm_template=hp&itm_modul=plus1_krimi&itm_position=4
  2. https://www.cas.sk/clanok/2730299/dvojnasobna-vrazda-pred-teplarnou-bude-mat-dohru-pozrite-kto-pride-na-slovensko/

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje z jeho strany  žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Som jednoznačne proti každej vojne. Vo vzťahu k vojne na Ukrajine, túto nepodporujem a ani neschvaľujem, pričom som si vedomí, že je porušením medzinárodného práva. Taktiež som proti vedomému šíreniu nepravdivých informácií.

 

 

Pán minister Drucker zaperlil.

21.04.2024

Pozerám reláciu „O 5 minút 12“ v ktorej je ako jeden z hostí JUDr. Ing. Tomáš Drucker, ktorý na mňa vždy pôsobil ako nemastný neslaný. Z jeho pôsobenia vo vedúcich postoch som nemal nikdy dojem, že odvádza skutočne dobrú prácu. No o tom nechcem písať. Poďme späť k spomínanej relácii. V jednom z bodov zameraných k problematike školstva pán minister Drucker [...]

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 1102886x
Priemerná čítanosť článkov: 6526x

Autor blogu

Kategórie