Založ si blog

Ak Vás odvolajú, asi Ste robili niečo zle.

Posledné dni je vidieť predsedu vlády Hegera a ostatné podržťašky Matoviča, ako vyplakávajú v TV nad tým, že ak im nebude v parlamente vyslovená dôvera – teda Matovičo – Hegerovej vláde, tak všetko dobré na Slovensku skončí a čo je najhorišei skončí aj jediná pravá demokracia, ktorú zaviedli oni (OĽANO) a ktorej  sú zárukou len oni. Heger, ktorý v svojich nezmyselných a prihlúplych prejavoch, ktoré často nemajú hlavu ani pätu „dával Orbána na palubu“ (chcel ho donútiť súhlasiť so sankciami EÚ proti Rusku, len zabudol, že Orbán bol na palube a ten kto na palube nebol, bol práve Heger), potom „chytal holuby do hrsti“ (pri schvaľovaní plánu obnovy) a v súčasnej dobe chce „postaviť Slovensko na nohy“ (pri vládnej kríze), ako obyčajne nevie o čom hovorí. Nerozumiem, prečo sa tak bojí hlasovania a prípadného odvolania vlády, keď sú takí dobrí, ako hovorí.

Ak je jeho vláda taká super, a ľudia ju majú radi, odvolania sa báť nemusí.

A ak vládu predsa len odvolajú, asi robila niečo zle!

Nechcem rozoberať celé jeho prejavy, ale k tým jeho výrokom, že takú demokraciu akú zaviedli oni, sme tu ešte nemali a že tá by zanikla s nimi, musím uviesť zopár poznámok. Pod tou ich skvelou demokraciou hádam nemyslí:

 

  • To, že do TV relácií majú zákaz volať „určitých“ ľudí s inými názormi (Chmelár, Baránek, Blaha, …….), ktorých názor by si mnoho ľudí rado vypočulo? A názor na ich stanoviská by si mal mať možnosť spraviť každý sám! To je demokratické.
  • To, že k diskutujúcim v reláciách nie sú prizývaní „skutoční“ oponenti, aby si ľudia z ich vzájomnej diskusie vedeli spraviť „vlastný“ názor?
  • To, že TV moderátori ovplyvňujú diskusie a usmerňujú ich patričným smerom?
  • To, že z niektorých demonštrácií sa nevysielajú v aktuálny deň žiadne spravodajské prenosy a to už ani nehovorím o priamych vstupoch. Dokonca sa o nich ani v daný deň naše spravodajstvo nezmieni a dozvedieť sa o nich môžete len z vysielania zahraničných TV (posledne prostest v Košiciach)?
  • To, že v mienkotvornych médiách sa neobjavujú rozhovory s osobami majúcimi iný názor, aký presadzuje vláda?
  • To, že boli zrušené niektoré webové noviny, aby si verejnosť nemala možnosť prečítať aj iný názor?
  • To, že sa rušia niektoré weby, FB, či iné účty, ľudí s iným názorom?
  • To, že keď čítate všetky naše mienkotvorne médiá, je ich obsah rovnaký, ako keby to bolo písané cez kopirák a ak sa chcete dozvedieť niečo skutočne aktuálne a necenzúrované, musíte si prečítať americkú, nemeckú, francúzsku, prípadne inú zahraničnú tlač.
  • To, že sa pripravuje tzv. náhubkový zákon?
  • To, že sa nám tu predstrkujú rôzni „odborníci“, ktorí si uzurpovali vyjadrovať sa čo je hoax a čo nie, pričom to nenechajú na posúdenie verejnosti?
  • To, že rôzni indivídiá robia rôzne zoznamy stránok, ktoré akože šíria nepravdu?
  • A tak by sa dalo pokračovať.

No neviem, mne to ako demokracia nepripadá !

Možno sa niektorí ozvú, že pred 89 takáto demokracia skutočne nebola. Áno majú pravdu. Len by si mali uvedomiť, že nehodnotíme obdobie pred rokom 1989, ale súčasnosť, v ktorej žijeme.

Záverom by som uviedol, že Slovensko to skutočne nemá a nebude mať na ružiach ustlané, nakoľko po prípadnom páde tejto „NEMOŽNEJ VLÁDY“, ho nečaká nič lepšieho – viď. preferencie politických strán + politici, ktorí tieto strany vedú.

Vrcholom je zmŕtvychstanie Dzurindu, ktorý podľa mňa vo vzťahu k tomu čo sa napáchalo za jeho éry a ako sa zničilo a rozkradlo Slovensko by mal sedieť na doživotie (napr. Gorila, vláčiky, tunel, sitká, predaj elektrární, predaj plynu SPP,…….) a nie pretŕčať sa pred kamerami a mudrovať. Je to z jeho strany vrchol drzosti. No ale, čo od takého človeka čakať. Pevne dúfam, že tie jeho aktivity a zlepence sa do parlamentu nedostanú a bude o jedného čo by tam otravoval ovzdušie menej.

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje z jeho strany  žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Som jednoznačne proti každej vojne. Vo vzťahu k vojne na Ukrajine, túto nepodporujem a ani neschvaľujem, pričom som si vedomí, že je porušením medzinárodného práva. Taktiež som proti vedomému šíreniu nepravdivých informácií.

Pán minister Drucker zaperlil.

21.04.2024

Pozerám reláciu „O 5 minút 12“ v ktorej je ako jeden z hostí JUDr. Ing. Tomáš Drucker, ktorý na mňa vždy pôsobil ako nemastný neslaný. Z jeho pôsobenia vo vedúcich postoch som nemal nikdy dojem, že odvádza skutočne dobrú prácu. No o tom nechcem písať. Poďme späť k spomínanej relácii. V jednom z bodov zameraných k problematike školstva pán minister Drucker [...]

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 1102681x
Priemerná čítanosť článkov: 6525x

Autor blogu

Kategórie