Založ si blog

Ak Vás odvolajú, asi Ste robili niečo zle.

Posledné dni je vidieť predsedu vlády Hegera a ostatné podržťašky Matoviča, ako vyplakávajú v TV nad tým, že ak im nebude v parlamente vyslovená dôvera – teda Matovičo – Hegerovej vláde, tak všetko dobré na Slovensku skončí a čo je najhorišei skončí aj jediná pravá demokracia, ktorú zaviedli oni (OĽANO) a ktorej  sú zárukou len oni. Heger, ktorý v svojich nezmyselných a prihlúplych prejavoch, ktoré často nemajú hlavu ani pätu „dával Orbána na palubu“ (chcel ho donútiť súhlasiť so sankciami EÚ proti Rusku, len zabudol, že Orbán bol na palube a ten kto na palube nebol, bol práve Heger), potom „chytal holuby do hrsti“ (pri schvaľovaní plánu obnovy) a v súčasnej dobe chce „postaviť Slovensko na nohy“ (pri vládnej kríze), ako obyčajne nevie o čom hovorí. Nerozumiem, prečo sa tak bojí hlasovania a prípadného odvolania vlády, keď sú takí dobrí, ako hovorí.

Ak je jeho vláda taká super, a ľudia ju majú radi, odvolania sa báť nemusí.

A ak vládu predsa len odvolajú, asi robila niečo zle!

Nechcem rozoberať celé jeho prejavy, ale k tým jeho výrokom, že takú demokraciu akú zaviedli oni, sme tu ešte nemali a že tá by zanikla s nimi, musím uviesť zopár poznámok. Pod tou ich skvelou demokraciou hádam nemyslí:

 

  • To, že do TV relácií majú zákaz volať „určitých“ ľudí s inými názormi (Chmelár, Baránek, Blaha, …….), ktorých názor by si mnoho ľudí rado vypočulo? A názor na ich stanoviská by si mal mať možnosť spraviť každý sám! To je demokratické.
  • To, že k diskutujúcim v reláciách nie sú prizývaní „skutoční“ oponenti, aby si ľudia z ich vzájomnej diskusie vedeli spraviť „vlastný“ názor?
  • To, že TV moderátori ovplyvňujú diskusie a usmerňujú ich patričným smerom?
  • To, že z niektorých demonštrácií sa nevysielajú v aktuálny deň žiadne spravodajské prenosy a to už ani nehovorím o priamych vstupoch. Dokonca sa o nich ani v daný deň naše spravodajstvo nezmieni a dozvedieť sa o nich môžete len z vysielania zahraničných TV (posledne prostest v Košiciach)?
  • To, že v mienkotvornych médiách sa neobjavujú rozhovory s osobami majúcimi iný názor, aký presadzuje vláda?
  • To, že boli zrušené niektoré webové noviny, aby si verejnosť nemala možnosť prečítať aj iný názor?
  • To, že sa rušia niektoré weby, FB, či iné účty, ľudí s iným názorom?
  • To, že keď čítate všetky naše mienkotvorne médiá, je ich obsah rovnaký, ako keby to bolo písané cez kopirák a ak sa chcete dozvedieť niečo skutočne aktuálne a necenzúrované, musíte si prečítať americkú, nemeckú, francúzsku, prípadne inú zahraničnú tlač.
  • To, že sa pripravuje tzv. náhubkový zákon?
  • To, že sa nám tu predstrkujú rôzni „odborníci“, ktorí si uzurpovali vyjadrovať sa čo je hoax a čo nie, pričom to nenechajú na posúdenie verejnosti?
  • To, že rôzni indivídiá robia rôzne zoznamy stránok, ktoré akože šíria nepravdu?
  • A tak by sa dalo pokračovať.

No neviem, mne to ako demokracia nepripadá !

Možno sa niektorí ozvú, že pred 89 takáto demokracia skutočne nebola. Áno majú pravdu. Len by si mali uvedomiť, že nehodnotíme obdobie pred rokom 1989, ale súčasnosť, v ktorej žijeme.

Záverom by som uviedol, že Slovensko to skutočne nemá a nebude mať na ružiach ustlané, nakoľko po prípadnom páde tejto „NEMOŽNEJ VLÁDY“, ho nečaká nič lepšieho – viď. preferencie politických strán + politici, ktorí tieto strany vedú.

Vrcholom je zmŕtvychstanie Dzurindu, ktorý podľa mňa vo vzťahu k tomu čo sa napáchalo za jeho éry a ako sa zničilo a rozkradlo Slovensko by mal sedieť na doživotie (napr. Gorila, vláčiky, tunel, sitká, predaj elektrární, predaj plynu SPP,…….) a nie pretŕčať sa pred kamerami a mudrovať. Je to z jeho strany vrchol drzosti. No ale, čo od takého človeka čakať. Pevne dúfam, že tie jeho aktivity a zlepence sa do parlamentu nedostanú a bude o jedného čo by tam otravoval ovzdušie menej.

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje z jeho strany  žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Som jednoznačne proti každej vojne. Vo vzťahu k vojne na Ukrajine, túto nepodporujem a ani neschvaľujem, pričom som si vedomí, že je porušením medzinárodného práva. Taktiež som proti vedomému šíreniu nepravdivých informácií.

Zbytočné zabitie!

23.07.2024

Len pred 2 dňami som zverejnil blog v ktorom som poukazoval na vznikajúce a rastúce problémy so správaním sa niektorých skupín Ukrajincov. Mojou snahou nebolo vyvolávať proti menovanej skupine negatívne emócie. Chcel som len poukázať na problém, ktorý narastá a ak sa nebude riešiť, môžu nastať väčšie problémy a to je to, čomu som chcel predísť. A stalo sa. Len [...]

Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež – 2 !

21.07.2024

No a na záver, aby som uzavrel predošlý blog „Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež!“ pridám ešte jeden príbeh, ktorých môžete v súčasnosti na webe, či iných sociálnych sieťach nájsť žiaľ desiatky. Tak, ako v predošlom blogu, nebudem danú udalosť komentovať. Vytvorenie si vlastného názoru a prípadný koment nechám na čitateľa. Nie ku konkrétnej [...]

Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež!

20.07.2024

Priatelia mi poslali niekoľko zaujímavých videí. Avšak ani nemuseli. V poslednej dobe sa s nimi akoby vrece roztrhlo! Ukazujú ťažký život Ukrajincov, ktorí museli utiecť pred vojnou do Európy. Ani tak sa nepozastavujem nad životným štýlom tých, čo žijú v Monaku, Švajčiarsku a iných vyspelejších štátoch Európy. Skôr ma zaujali tí, ktorí žijú u nás, či s nami [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 184
Celková čítanosť: 1161324x
Priemerná čítanosť článkov: 6312x

Autor blogu

Kategórie