Založ si blog

Dvaja gejovia utýrali na smrť iba 13 ročného chlapca.

 

Dvaja gejovia v Česku „UTÝRALI NA SMRŤ“ iba 13-ročného chlapca!

 

Nie je tomu tak dávno, čo došlo v Bratislave, pred barom Tepláreň k tragickej udalosti pri ktorej boli zavraždení dvaja členovia komunity LGBTI.

Táto nešťastná udalosť, ktorú je potrebné jednoznačne odsúdiť a spraviť všetko, aby sa podobné činy bez rozdielu na komunitu neopakovali, bola však do značnej miery príslušníkmi danej komunity zneužitá, na domáhanie sa práv sobášenia rovnakých pohlaví a iné obdobné požiadavky, ako i tvrdenia, že im ide o život. Organizovali sa rôzne zhromaždenia, akcie, ….. na podporu LGBTI. Prezidentka, členovia vlády, chodili so stužkami LlGBTI. Redaktori jednej TV sa prihlasovali k LGBT …. . No skrátka rachot.

No neviem, podľa mňa majú príslušníci tejto komunity rovnaké práva, ako príslušníci ostatných komunít, čo je správne. A pokiaľ ide o ohrozovanie života, tak ten majú vzhľadom k vývoju v našej krajine všetci jej obyvatelia ohrozovaný rovnako.

Som však zvedavý, čo budú hovoriť príslušníci tejto komunity na skutočnosť, že Dvaja gejovia v Česku „UTÝRALI NA SMRŤ“ iba 13-ročného chlapca, pričom si z toho, ako ho týrali natáčali video. Chlapca mučili extrémnym spôsobom, nožom, kameňmi, kliešťami, …. . Keď už nevládal dýchať dali mu do úst cigaretu a odhalili jeho prirodzenie, pričom to natáčali na mobil.

Pýtate sa na dôvod?

Dôvodom bola neopätovaná láska utýraného 13 ročného chlapca voči jednému z gejov. Takže chudák chlapec, previnil sa len tým, že nemiloval iného chlapca.

Som zvedaví, čo na to povedia príslušníci LGBTI, ktorí vyhlasujú, že sa na Slovensku boja o svoj život. Či budú v súvislosti s tým, že dvaja príslušníci LGBTI zabili nevinného 13 ročného chlapca organizovať tiež protesty. Aké stužky by nosila prezidentka, či členovia našej vlády, keby sa to nestalo v ČR, ale SR?

 

Som jednoznačne proti šíreniu nenávisti, avšak som aj proti zatajovaniu, prekrúcaniu a zneužívaniu informácii a manipuláciu s nimi.

 

 

Zdroj:

  1. https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/dvaja-gejovia-cesku-utyrali-smrt-iba-13-rocneho-chlapca-vsetko-natacali-video?itm_brand=plus1&itm_template=hp&itm_modul=plus1_krimi&itm_position=4
  2. https://www.cas.sk/clanok/2730299/dvojnasobna-vrazda-pred-teplarnou-bude-mat-dohru-pozrite-kto-pride-na-slovensko/

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje z jeho strany  žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Som jednoznačne proti každej vojne. Vo vzťahu k vojne na Ukrajine, túto nepodporujem a ani neschvaľujem, pričom som si vedomí, že je porušením medzinárodného práva. Taktiež som proti vedomému šíreniu nepravdivých informácií.

 

 

Hašterivosť a agresitiva v priamom prenose.

12.05.2024

Práve odvysielaná relácia „V politike“ bola riadne živelná! Zatiaľ čo takéto diskusie môžu byť prínosné, v tomto prípade sa to pre nepríjemné a hašterivé správanie pani V.O.Cifrovej o tejto diskusii povedať nedá. Vôbec nerešpektovala svojich protidiskutujúcich, neustále skákala do reči a hašterila sa. Jej vystupovanie mi pripomínalo už dávnejšie [...]

Sú potraviny pre Slovensko a ostatné štáty bývalej východnej Európy menej kvalitné?

30.04.2024

Dostalo sa ku mne video porovnania jedného výrobku z Nemecka s výrobkom predávaným v ČR (a predpokladám, že obdobné sú predávané aj v SR) a ostal som dosť zarazený. Zopakujem len skutočnosti odprezentované na tomto videu, ktoré pôsobia dosť presvedčivo. Konkrétne ide o porovnanie Sušienok OREO zakúpených v Nemecku, so sušienkami OREO zakúpenými v ČR. Podľa videa sú [...]

13 ročné slovenské dievčatko, unesené a týrané 4 ukrajinskými tínedžerkami!

26.04.2024

Som zvedavý, koľko tu ten blog vydrží! Pritom v blogu sa snažím uvádzať len skutočnosti o ktorých som sa dočítal. No a keď o tom môžu písať nemecké a iné zahraničné médiá, nevidím dôvod, prečo by sme o tom nemali písať aj na Slovensku, odhliadnúc od toho, že sa to týka priamo slovenského občana! Nakoľko chcem mať ako taký prehľad o dianí vo [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 172
Celková čítanosť: 1115174x
Priemerná čítanosť článkov: 6484x

Autor blogu

Kategórie