Založ si blog

Novinky z Kočnerovej knižnice, alebo SMS-ky opäť prehovorili!

Predseda BSK J.Droba, je ďalší „Kočnerov kamoš“ !

 

To, že Sulík navštevoval opakovane Kočnera už dobre vieme z tzv. „SASANKY“, takže sa opakovať nebudem. Len tak trochu na odľahčenie uvediem, že sasanky sú definované, ako živočích, ktorý nemá schránku, ale zato má pevnú pokožku. Vidíte tam aj Vy nejaké podobenstvo (napríklad CHARAKTER / HROŠIA KOŽA) ?

Jedným zo zakladateľov strany SaS bol spolu so Sulíkom aj neskorší poslanec NR SR, Mgr. J.Droba, ktorý je v súčasnosti županon Bratislavského samosprávneho kraja (BSK).

Prečo spomínam v úvode R.Sulíka a jeho styky s Kočnerom? Je to preto, že práve sa v médiách objavila správa, že Sulík v tom nebol sám. Aj druhý zakladajúci člen SaS, ktorým nebol nik iný, ako J.Droba bol Kočnerov kamoš! (Zdroj web: Aktuality.sk z 18.3.2020 „Bratislavský župan Droba zahmlieva o apartmáne v Kočnerovom hoteli …….). Áno bol kamoš toho Kočnera, ktorý je podozrivý z objednania vraždy dvoch mladých ľudí, ktorý sa dopustil viacerých trestných činov závažného charakteru, ktorý korumpoval sudcov a ktorý je priam symbolom korupcie a nezákonnosti v našom štáte.

V SMS ktorú poslal Kočner, Sulíkovi označuje Drobu za „priateľa“ a majiteľa apartmánu v jeho hotely na Donovaloch.

Z ďalšej SMS komunikácie medzi Kočnerom a súčasným županom BSK, J.Drobom vyplýva, že Droba inštuoval Kočnera, že ak by sa ho novinári pýtali, či sa stretávajú, aby im povedal, že sa spolu nestýkajú a naposledy sa videli pred 6 – 7 rokmi.

Dané nepotrebuje ďalší komentár. Musím sa len spýtať, dosiahli sme už dno, alebo budeme stále objavovať nové pokútne prepojenia, akože čistých politikov, ktorí nás tu roky presviedčali o tom, že robia všetko len pre blaho národa – alebo budeme ešte stále klesať nižšie a nižšie?

Myslíte si, že to zo strany župana BSK J.Drobu vyzerá na čisté svedomie?

Myslíte si, že takýto ľudia majú právo byť v politike, či samospráve?

Myslíte si, že stačí, keď Sulík povie, že sa ospravedlnil a voliči rozhodli?

Myslíte si, že môžeme takýmto ľuďom veriť?

 

 

 

Vyhlásenie:
Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadnu konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

 

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

Toto Vám nezabudnem, alebo vrchol arogancie v priamom prenose!

07.04.2024

Dúfam, že tento blog vydrží na titulke aspoň 30 minút a nie, ako môj posledný blog. Voľby sú za nami a dopadli ako dopadli. Ako obyčajne, časť obyvateľov je spokojná a časť nie. Voľby sú teda za nami a spoločnosť by sa mala ukľudniť a nie pokračovať v delení na zlých a dobrých, či inom. Všetci sme obyvatelia tejto krajiny a žabo-myšie vojny politikov a delenie [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 168
Celková čítanosť: 1099169x
Priemerná čítanosť článkov: 6543x

Autor blogu

Kategórie