Založ si blog

Novinky z Kočnerovej knižnice, alebo SMS-ky opäť prehovorili!

Predseda BSK J.Droba, je ďalší „Kočnerov kamoš“ !

 

To, že Sulík navštevoval opakovane Kočnera už dobre vieme z tzv. „SASANKY“, takže sa opakovať nebudem. Len tak trochu na odľahčenie uvediem, že sasanky sú definované, ako živočích, ktorý nemá schránku, ale zato má pevnú pokožku. Vidíte tam aj Vy nejaké podobenstvo (napríklad CHARAKTER / HROŠIA KOŽA) ?

Jedným zo zakladateľov strany SaS bol spolu so Sulíkom aj neskorší poslanec NR SR, Mgr. J.Droba, ktorý je v súčasnosti županon Bratislavského samosprávneho kraja (BSK).

Prečo spomínam v úvode R.Sulíka a jeho styky s Kočnerom? Je to preto, že práve sa v médiách objavila správa, že Sulík v tom nebol sám. Aj druhý zakladajúci člen SaS, ktorým nebol nik iný, ako J.Droba bol Kočnerov kamoš! (Zdroj web: Aktuality.sk z 18.3.2020 „Bratislavský župan Droba zahmlieva o apartmáne v Kočnerovom hoteli …….). Áno bol kamoš toho Kočnera, ktorý je podozrivý z objednania vraždy dvoch mladých ľudí, ktorý sa dopustil viacerých trestných činov závažného charakteru, ktorý korumpoval sudcov a ktorý je priam symbolom korupcie a nezákonnosti v našom štáte.

V SMS ktorú poslal Kočner, Sulíkovi označuje Drobu za „priateľa“ a majiteľa apartmánu v jeho hotely na Donovaloch.

Z ďalšej SMS komunikácie medzi Kočnerom a súčasným županom BSK, J.Drobom vyplýva, že Droba inštuoval Kočnera, že ak by sa ho novinári pýtali, či sa stretávajú, aby im povedal, že sa spolu nestýkajú a naposledy sa videli pred 6 – 7 rokmi.

Dané nepotrebuje ďalší komentár. Musím sa len spýtať, dosiahli sme už dno, alebo budeme stále objavovať nové pokútne prepojenia, akože čistých politikov, ktorí nás tu roky presviedčali o tom, že robia všetko len pre blaho národa – alebo budeme ešte stále klesať nižšie a nižšie?

Myslíte si, že to zo strany župana BSK J.Drobu vyzerá na čisté svedomie?

Myslíte si, že takýto ľudia majú právo byť v politike, či samospráve?

Myslíte si, že stačí, keď Sulík povie, že sa ospravedlnil a voliči rozhodli?

Myslíte si, že môžeme takýmto ľuďom veriť?

 

 

 

Vyhlásenie:
Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadnu konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

 

Zbytočné zabitie!

23.07.2024

Len pred 2 dňami som zverejnil blog v ktorom som poukazoval na vznikajúce a rastúce problémy so správaním sa niektorých skupín Ukrajincov. Mojou snahou nebolo vyvolávať proti menovanej skupine negatívne emócie. Chcel som len poukázať na problém, ktorý narastá a ak sa nebude riešiť, môžu nastať väčšie problémy a to je to, čomu som chcel predísť. A stalo sa. Len [...]

Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež – 2 !

21.07.2024

No a na záver, aby som uzavrel predošlý blog „Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež!“ pridám ešte jeden príbeh, ktorých môžete v súčasnosti na webe, či iných sociálnych sieťach nájsť žiaľ desiatky. Tak, ako v predošlom blogu, nebudem danú udalosť komentovať. Vytvorenie si vlastného názoru a prípadný koment nechám na čitateľa. Nie ku konkrétnej [...]

Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež!

20.07.2024

Priatelia mi poslali niekoľko zaujímavých videí. Avšak ani nemuseli. V poslednej dobe sa s nimi akoby vrece roztrhlo! Ukazujú ťažký život Ukrajincov, ktorí museli utiecť pred vojnou do Európy. Ani tak sa nepozastavujem nad životným štýlom tých, čo žijú v Monaku, Švajčiarsku a iných vyspelejších štátoch Európy. Skôr ma zaujali tí, ktorí žijú u nás, či s nami [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 184
Celková čítanosť: 1161311x
Priemerná čítanosť článkov: 6311x

Autor blogu

Kategórie