Založ si blog

Keď nie sú peniaze na zdravotníkov – školy – dôchodky . . . . . na podporu LGBTI ich je ich neúrekom!

 

Krajina ekonomicky krváca a Pellegríni podporuje LGBTI, Islam, migrantov a iné obdobné hnutia, iniciatívy, ….. .

 

Podľa práve publikovaných informácií (*1) schválila deň pred voľbami vláda vedená P.Pellegrínim dotácie za vyše 700 000 € na podporu „LGBTI“ agendy, Islamu na Slovensku a utečencom a to pod hlavičkou podpory ľudských práv na rok 2020.

Peniaze sú určené rôznym mimovládkam,  ako napr. mimovládke „Nomantinels“ na projekt „Teplá vlna“, momovládke „Iniciatíva Inakosť“ na projekt „Zvyšovanie akceptácie LGBTI ľudí a ich rodín v spoločnosti“ …………….. . Lige za ľúdské práva na projekt „Dajme šancu utečencom IV“ ……. Islamskej nadácii na Slovensku na projekt „(Ne) Známi susedia“, …… a tak by sa dalo pokračovať ďalej.

Som jednoznačne proti extrémizmu, nemám nič proti LGBTI (až na ich neúmernú propagáciu, ako i to, že nesúhlasím, aby sa sobášili a vychovávali deti, ako rodina – teda muž a žena), taktiež nemám nič proti utečencom, ktorí dodržujú zákon a prišli pracovať, ako normálni ľudia  a majú záujem sa integrovať v spoločnosti do ktorej prišli žiť (nesúhlasím však s nerešpektovaním našich zvyklostí, vytváraním No-go zón, porušovaním zákona, vznikom gangov, okrádaním a vraždením). Myslím si, že tak nekonfliktne rozmýšľa väčšina z nás a ak nie väčšina, tak rozhodne značná časť obyvateľov Slovenska.

Avšak takejto politike, akú nám práve predviedol P.Pellegríni celkom nerozumiem a ani sa nečudujem je P.Pellegríni o danej skutočnosti „diplomaticky“ pomlčal.

Dávať v čase, keď je spoločnosť v ekonomickej kríze „státisíce“ eur na podporu „LGBTI“, „Islamu“, „Migrantov“ a obdobných hnutí, či činností je skutočne zvrátené. Pritom množstvo našich dôchodcov, ktorí poctivo pracovali a vytvárali pre náš štát nemalé hodnoty nemá poriadne z čoho žiť. Nie sú to však len dôchodcovia, peniaze nemá ani zdravotníctvo starajúce sa od novonarodených až po tých najstarších. Peniaze nemá ani školstvo na plat učiteľov, školské budovy, pomôcky atď. Už dlhé desaťročia nie sú peniaze na dopravnú infraštuktúru a to tak na cestách, ako i na železnici. Nie sú peniaze na podporu podnikania, Nie sú peniaze na šport. Skrátka všade kde pozriete, nájdete len množstvo zanedbaných problémov, ktoré nás pomaly, ale systematicky ťahajú k dnu. Každý rezort a jeho jednotlivé časti naťahujú ruky a žiadajú financie.

Financií však niet. Teda sú, ale keď sa čudným spôsobom nestratia, tak ich napríklad p. Pellegríni pridelí v státisícoch eur na projekty typu „Zvyšovanie akceptácie LGBTI ľudí a ich rodín v spoločnosti“, či „Dajme šancu utečencom“ …… a podobným.

Skutočne sme krajina neobmedzených možností, avšak nie pre tých, čo poctivo robia a tvoria hodnoty pre tento štát, ktorý ich následne, ako vidieť veľmi „rozvážne“ prideľuje tým, čo to najviac potrebujú.

Pellegríni sa okrem tých svojich povestných jamiek na lícach a kultivovanejším vystupovaním ničím nelíši od Fica.  Práve z dôvodu jeho kultivovanejšieho vystupovania je ešte nebezpečnejší. V plnom rozsahu to potvrdzujú aj jeho terajší partneri, ako napr. Tomáš, Saková, Žiga, ….. ktorí s ním odišli zo Smeru. Ich minulosť a rozhodovanie je pevne spojené s Ficom, takže ich podiel na tom, čo sa na Slovensku dialo je neodškriepiteľný. Od takýchto ľudí nie je možné čakať nič nového.

Žiaľ, Matovič pomaly, ale isto začína napodobňovať ich správanie.

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

 

*1 – https://www.hlavnespravy.sk/pellegriniho-tepla-vlna-den-pred-volbami-schvalila-vlada-dotacie-za-vyse-700-000-eur-podporu-lgbti-agendy-islamu-slovensku-ci-pomoc-utecencom/2222420

 

Zbytočné zabitie!

23.07.2024

Len pred 2 dňami som zverejnil blog v ktorom som poukazoval na vznikajúce a rastúce problémy so správaním sa niektorých skupín Ukrajincov. Mojou snahou nebolo vyvolávať proti menovanej skupine negatívne emócie. Chcel som len poukázať na problém, ktorý narastá a ak sa nebude riešiť, môžu nastať väčšie problémy a to je to, čomu som chcel predísť. A stalo sa. Len [...]

Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež – 2 !

21.07.2024

No a na záver, aby som uzavrel predošlý blog „Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež!“ pridám ešte jeden príbeh, ktorých môžete v súčasnosti na webe, či iných sociálnych sieťach nájsť žiaľ desiatky. Tak, ako v predošlom blogu, nebudem danú udalosť komentovať. Vytvorenie si vlastného názoru a prípadný koment nechám na čitateľa. Nie ku konkrétnej [...]

Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež!

20.07.2024

Priatelia mi poslali niekoľko zaujímavých videí. Avšak ani nemuseli. V poslednej dobe sa s nimi akoby vrece roztrhlo! Ukazujú ťažký život Ukrajincov, ktorí museli utiecť pred vojnou do Európy. Ani tak sa nepozastavujem nad životným štýlom tých, čo žijú v Monaku, Švajčiarsku a iných vyspelejších štátoch Európy. Skôr ma zaujali tí, ktorí žijú u nás, či s nami [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 184
Celková čítanosť: 1161304x
Priemerná čítanosť článkov: 6311x

Autor blogu

Kategórie