Založ si blog

Keď nie sú peniaze na zdravotníkov – školy – dôchodky . . . . . na podporu LGBTI ich je ich neúrekom!

 

Krajina ekonomicky krváca a Pellegríni podporuje LGBTI, Islam, migrantov a iné obdobné hnutia, iniciatívy, ….. .

 

Podľa práve publikovaných informácií (*1) schválila deň pred voľbami vláda vedená P.Pellegrínim dotácie za vyše 700 000 € na podporu „LGBTI“ agendy, Islamu na Slovensku a utečencom a to pod hlavičkou podpory ľudských práv na rok 2020.

Peniaze sú určené rôznym mimovládkam,  ako napr. mimovládke „Nomantinels“ na projekt „Teplá vlna“, momovládke „Iniciatíva Inakosť“ na projekt „Zvyšovanie akceptácie LGBTI ľudí a ich rodín v spoločnosti“ …………….. . Lige za ľúdské práva na projekt „Dajme šancu utečencom IV“ ……. Islamskej nadácii na Slovensku na projekt „(Ne) Známi susedia“, …… a tak by sa dalo pokračovať ďalej.

Som jednoznačne proti extrémizmu, nemám nič proti LGBTI (až na ich neúmernú propagáciu, ako i to, že nesúhlasím, aby sa sobášili a vychovávali deti, ako rodina – teda muž a žena), taktiež nemám nič proti utečencom, ktorí dodržujú zákon a prišli pracovať, ako normálni ľudia  a majú záujem sa integrovať v spoločnosti do ktorej prišli žiť (nesúhlasím však s nerešpektovaním našich zvyklostí, vytváraním No-go zón, porušovaním zákona, vznikom gangov, okrádaním a vraždením). Myslím si, že tak nekonfliktne rozmýšľa väčšina z nás a ak nie väčšina, tak rozhodne značná časť obyvateľov Slovenska.

Avšak takejto politike, akú nám práve predviedol P.Pellegríni celkom nerozumiem a ani sa nečudujem je P.Pellegríni o danej skutočnosti „diplomaticky“ pomlčal.

Dávať v čase, keď je spoločnosť v ekonomickej kríze „státisíce“ eur na podporu „LGBTI“, „Islamu“, „Migrantov“ a obdobných hnutí, či činností je skutočne zvrátené. Pritom množstvo našich dôchodcov, ktorí poctivo pracovali a vytvárali pre náš štát nemalé hodnoty nemá poriadne z čoho žiť. Nie sú to však len dôchodcovia, peniaze nemá ani zdravotníctvo starajúce sa od novonarodených až po tých najstarších. Peniaze nemá ani školstvo na plat učiteľov, školské budovy, pomôcky atď. Už dlhé desaťročia nie sú peniaze na dopravnú infraštuktúru a to tak na cestách, ako i na železnici. Nie sú peniaze na podporu podnikania, Nie sú peniaze na šport. Skrátka všade kde pozriete, nájdete len množstvo zanedbaných problémov, ktoré nás pomaly, ale systematicky ťahajú k dnu. Každý rezort a jeho jednotlivé časti naťahujú ruky a žiadajú financie.

Financií však niet. Teda sú, ale keď sa čudným spôsobom nestratia, tak ich napríklad p. Pellegríni pridelí v státisícoch eur na projekty typu „Zvyšovanie akceptácie LGBTI ľudí a ich rodín v spoločnosti“, či „Dajme šancu utečencom“ …… a podobným.

Skutočne sme krajina neobmedzených možností, avšak nie pre tých, čo poctivo robia a tvoria hodnoty pre tento štát, ktorý ich následne, ako vidieť veľmi „rozvážne“ prideľuje tým, čo to najviac potrebujú.

Pellegríni sa okrem tých svojich povestných jamiek na lícach a kultivovanejším vystupovaním ničím nelíši od Fica.  Práve z dôvodu jeho kultivovanejšieho vystupovania je ešte nebezpečnejší. V plnom rozsahu to potvrdzujú aj jeho terajší partneri, ako napr. Tomáš, Saková, Žiga, ….. ktorí s ním odišli zo Smeru. Ich minulosť a rozhodovanie je pevne spojené s Ficom, takže ich podiel na tom, čo sa na Slovensku dialo je neodškriepiteľný. Od takýchto ľudí nie je možné čakať nič nového.

Žiaľ, Matovič pomaly, ale isto začína napodobňovať ich správanie.

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

 

*1 – https://www.hlavnespravy.sk/pellegriniho-tepla-vlna-den-pred-volbami-schvalila-vlada-dotacie-za-vyse-700-000-eur-podporu-lgbti-agendy-islamu-slovensku-ci-pomoc-utecencom/2222420

 

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

Toto Vám nezabudnem, alebo vrchol arogancie v priamom prenose!

07.04.2024

Dúfam, že tento blog vydrží na titulke aspoň 30 minút a nie, ako môj posledný blog. Voľby sú za nami a dopadli ako dopadli. Ako obyčajne, časť obyvateľov je spokojná a časť nie. Voľby sú teda za nami a spoločnosť by sa mala ukľudniť a nie pokračovať v delení na zlých a dobrých, či inom. Všetci sme obyvatelia tejto krajiny a žabo-myšie vojny politikov a delenie [...]

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 168
Celková čítanosť: 1099380x
Priemerná čítanosť článkov: 6544x

Autor blogu

Kategórie