Založ si blog

Tak na toto nemám komentár, ale ani žalúdok !

 

Policajná brutalita voči dôchodcom – ich surové bitie obuškami !

 

Na to, čo som videl zachytené na videách z protestov dôchodcov v holandskom meste, nemám slov. Taký brutálny surový a neopodstatnený zásah voči dôchodcom som skutočne ešte nevidel.

Som zástancom EÚ, ale ak má byť takáto na vzor USA, tak sa nad tým je potrebné zamyslieť – či je všetko v poriadku. Ako som už uviedol, nebudem to komentovať, stačí si pozrieť videá, pokiaľ nebudú stiahnuté a záver nech si spraví každý sám.

Údaje, vrátané videí, som čerpal zo zdrojov uvedených pod videami.

Bitie dôchodcov obuškami zo strany polície.

Bitie ďalšej skupiny dôchodcov.

Zachytenie údajných provokatérov, ktorých údajne dodala polícia, ktorá ich aj z miesta odviezla. Slová údajne používam preto, že som tam nebol a posudzujem len to vidím vrátane komentárov k tomu.

Priebeh protestu. Napadnutie reportéra dôchodcom. Snaha provokatérov (nie dôchodcov) o narušenie priebehu.

Áno, na videu je zachytený aj jeden agresívny dôchodca, ktorý napadol reportéra, no čo tomu predchádzalo nevieme. V ostatných záberoch je však vidieť, že voči protestujúcim dôchodcom, ktorí nie sú ozbrojení ani agresívni (viď. ženy na videách 1 a 2),  sa takto brutálne nezasahuje. Je tam vidieť aj viacero mladých provokatérov, ktorí robili problémy a ktorých na ich ústupe odváža auto.

Priznám sa, že takéto niečo som v štátoch EÚ ešte nevidel.

Jednoznačne pri týchto videách blednú zábery zo zásahu na Národnej triede v Prahe zo 17. novembra 1989 voči demonštrantom počas Nežnej revolúcie.

EÚ chcem, ale rozhodne nie takúto!

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

 

 

Zdroje:

  • 1 – https://www.facebook.com/journalistenwatch/videos/ausschnitt-aus-den-anti-corona-protesten-in-den-haag-august-2020/666027930667365/?__so__=permalink&__rv__=related_videos
  • 2 – https://www.facebook.com/journalistenwatch/videos/3187102831397224/?t=1
  • 3 – https://www.facebook.com/journalistenwatch/videos/ausschnitt-aus-den-anti-corona-protesten-in-den-haag-august-2020/245614343170585/?__so__=permalink&__rv__=related_videos
  • 4 – https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=D38ygaLbB8c&feature=emb_logo
  • 5 – https://www.journalistenwatch.com/2020/08/23/den-haag-corona/
  • 6 – https://www.hlavnespravy.sk/den-haag-koronavirusova-policia-obuskami-proti-seniorom/2271362

 

Zbytočné zabitie!

23.07.2024

Len pred 2 dňami som zverejnil blog v ktorom som poukazoval na vznikajúce a rastúce problémy so správaním sa niektorých skupín Ukrajincov. Mojou snahou nebolo vyvolávať proti menovanej skupine negatívne emócie. Chcel som len poukázať na problém, ktorý narastá a ak sa nebude riešiť, môžu nastať väčšie problémy a to je to, čomu som chcel predísť. A stalo sa. Len [...]

Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež – 2 !

21.07.2024

No a na záver, aby som uzavrel predošlý blog „Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež!“ pridám ešte jeden príbeh, ktorých môžete v súčasnosti na webe, či iných sociálnych sieťach nájsť žiaľ desiatky. Tak, ako v predošlom blogu, nebudem danú udalosť komentovať. Vytvorenie si vlastného názoru a prípadný koment nechám na čitateľa. Nie ku konkrétnej [...]

Ukrutne strádajúca ukrajinská mládež!

20.07.2024

Priatelia mi poslali niekoľko zaujímavých videí. Avšak ani nemuseli. V poslednej dobe sa s nimi akoby vrece roztrhlo! Ukazujú ťažký život Ukrajincov, ktorí museli utiecť pred vojnou do Európy. Ani tak sa nepozastavujem nad životným štýlom tých, čo žijú v Monaku, Švajčiarsku a iných vyspelejších štátoch Európy. Skôr ma zaujali tí, ktorí žijú u nás, či s nami [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 184
Celková čítanosť: 1161246x
Priemerná čítanosť článkov: 6311x

Autor blogu

Kategórie