Založ si blog

Nie prejav morálky – ale snaha získať funkciu riaditeľa SIS

 

Neviem si predstaviť, čo sa bude v tomto bordeli, ktorý tu spôsobil Matovič a táto nekompetentná koalícia teraz diať, keď akože vypukla koaličná kríza. Neviem čo môže byť ešte horšie, ako to je. Ľudia zomierajú, nič poriadne nefunguje, Heger pripravuje „nenormálne“ zvýšenie daní za nehnuteľnosti, ktoré ak bude platiť tak, ako občas preniknú informácie, tak v podstate každý normálny obyčajný občan postupne príde o svoju nehnuteľnosť, nakoľko ich nebude mať z čoho platiť a ak ju nezoberú majiteľovi, tak v dedičskom konaní dedičom, nakoľko bude zadĺžená daňami, ktoré majiteľ počas svojho života nestíhal platiť. Skutočne pekná perspektíva od tých neschopných a hlavne bezcitných karikatúr vo vláde. Sme svedkami rozpadania sa štátu v priamom prenose.

A čo sme sa práve dopočuli? Kolllárova strana „Sme rodina“ ústami jej člena a ministra PSVSR Milana Krajniaka na TB oznámila, že podal demisiu. Prečo ju asi podal, keď ho o to nik nežiadal? Rozhodne nie pre jeho pôsobenie v neslávnom predsedníctve Fondu národného majetku SR okolo ktorého sa točí  celá „GORILA“ a kde sa preberá delenie miliónových úplatkov medzi osobami ako sú Jaroslav Haščák, Jirko Malchárek, Anna Bubeníková a iné im podobné osoby.

Skôr si myslím, že keď zavreli Borisovi Kollárovi riaditeľa SIS pre podozrenie z korupcie a zrejme aj zneužívanie právomoci verejného činiteľa, Kollár potrebuje na tomto mieste mať oddaného človeka a tým je práve Krajniak.  A Krajniak zas na druhej strane vycítil príležitosť, po ktorej skočil, ako pstruh na návnadu. A tak Krajniak dostane funkciu po ktorej zrejme túžil a Kollár bude mať informácie z prvej ruky.

Čo nás ešte čaká?

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

Toto Vám nezabudnem, alebo vrchol arogancie v priamom prenose!

07.04.2024

Dúfam, že tento blog vydrží na titulke aspoň 30 minút a nie, ako môj posledný blog. Voľby sú za nami a dopadli ako dopadli. Ako obyčajne, časť obyvateľov je spokojná a časť nie. Voľby sú teda za nami a spoločnosť by sa mala ukľudniť a nie pokračovať v delení na zlých a dobrých, či inom. Všetci sme obyvatelia tejto krajiny a žabo-myšie vojny politikov a delenie [...]

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

František Oľha, Jozef Božik

Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

18.04.2024 17:24

Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa nebudú opravovať ani mosty.

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 168
Celková čítanosť: 1099067x
Priemerná čítanosť článkov: 6542x

Autor blogu

Kategórie