Založ si blog

Kto je tu teraz za debila?

Práve sme mali prostredníctvom svetových médií a TA3 potvrdenú informáciu, o ktorej sa už dlhší čas hovorilo a to, že Rusko hľadá medzi štátmi EÚ výrobcu pre svoju vakcínu „SPUTNIK V“.

Konkrétne bolo potvrdené, že Rusko uzatvorilo s Talianskom dohodu o výrobe ruskej vakcíny „SPUTNIK V“.

Tak už to tu máme. Taliansko začne v čo najkratšej dobe vyrábať ruskú vakcínu „Sputnik V“ a vôbec ju pritom nebude považovať za „ZBRAŇ“ a „NÁSTROJ HYBRIDNEJ VOJNY„, ako to nazvali niektorí primitívni nohsledi a politický hoštapleri na Slovensku. Ak teda pôjde o zbraň, tak potom o zbraň proti koronavírusu, za výrobu ktorej bude vďačný každý, čo i len priemerne inteligentní človek. Samozrejme politickí hochštapleri a ľudia s inteligenciou húpacieho koníka budú naďalej vyhlasovať, že ide o geopolitickú zbraň a nástroj hybridnej vojny. Ale nechajme ich, lebo každý sme nejaký a oni iné šíriť nevedia.

Teraz už budeme spokojní, keď za vakcínu budeme musieť pravdepodobne platiť podstatne viac, ako tomu bolo pri dovoze z Ruska a zrejme si na ňu aj dlhšie počkáme. No ale hlavne, že nebude z Ruska!!!!!

Takže keď na vakcíne už nebude označenie, že bola vyrobená v Rusku, ale v krajine „EÚ“, teda Taliansku, tak už môže byť pán Korčok, pán Klus, pani Remišová, či ostatní mudrlanti typu poslanca Petra Osuského a všetci im podobní spokojní.

Miesto toho, aby sme sa o výrobu vakcíny zaujímali sme ostali s dlhým nosom. Prišli sme nielen o to, že sme si mohli pomôcť zdravotne, ale aj o to, že si naša ekonomika mohla značne polepšiť. No, ale keď máme na ministerstve zahraničia ľudí, ktorí len keď sa pozriete na Rusko už vyťahujú zbrane a kričia o hybridnej vojne, tak sa ani nedá čudovať.

Doposiaľ Sputnik V schválilo už 46 mimoeurópskych krajín!!! Okrem toho došlo k jeho schváleniu (či už podmienečnému, alebo inému) aj v 3 štátoch EÚ + jednom štáte, ktorý je v prístupovom procese vstupu do EÚ. Doposiaľ však nie sú známe žiadne jeho negatívne účinky zo žiadneho štátu. Keby náhodou boli, tak naše „hybridné“ ministerstvo zahraničia, ktoré vo všetkom vo vzťahu k Rusku vidí „geopolitické zbraneˇ“,  by medzi prvými na to s veľkou radosťou (slušne povedané) poukazovalo, zvolávalo besedy, zvolávalo mítingy posielalo demarše, ……. skrátka by nestíhalo a bolo by veľmi rado. Áno ,vakcínu je potrebné riadne preveriť k tomu určenými inštitúciami (v EÚ je to napr. EMA), ale či si myslíme, že 46 štátov, v ktorých sa používa, bolo pri jej schvaľovaní úplne blbých a ani v jednom štáte na nič neprišli. Samozrejme s výnimkou slovenského MZV, kde pán minister Korčok prišiel na to, že v podstate nejde o vakcínu a prostriedok proti KOVID, ale odhalil skutočné poslanie vakcíny a to, že je ZBRAŇOU a to dokonca geopolitickou a že ide o nástroj HYBRIDNEJ VOJNY!!! To je už skutočne umenie, dokázať vyrobiť z priateľského gesta pomoci akt agresie a vojny. Na to je potrebný skutočne silný žalúdok. No ale každý sme nejaký.

Svet má 4 svetové strany a politiku je potrebné robiť rovnomerne a nezaujate na všetky tieto strany. Politiku je potrebné robiť nezaujate tak na USA, ako i Rusko, Nemecko, Francúzsko a iné štáty. Politika má byť robená v prospech štátu a jeho ľudí, pričom naši politici by mali vždy hájiť záujmy Slovenska a nie uprednostňovať záujmy iných štátov. História je plná príkladov, kedy v rozhodujúcich chvíľach si štáty chránili svoje záujmy a na iné sa nepozerali (napr. Mníchovský diktát, Nord Stream2, …..).

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

13 ročné slovenské dievčatko, unesené a týrané 4 ukrajinskými tínedžerkami!

26.04.2024

Som zvedavý, koľko tu ten blog vydrží! Pritom v blogu sa snažím uvádzať len skutočnosti o ktorých som sa dočítal. No a keď o tom môžu písať nemecké a iné zahraničné médiá, nevidím dôvod, prečo by sme o tom nemali písať aj na Slovensku, odhliadnúc od toho, že sa to týka priamo slovenského občana! Nakoľko chcem mať ako taký prehľad o dianí vo [...]

Pán minister Drucker zaperlil.

21.04.2024

Pozerám reláciu „O 5 minút 12“ v ktorej je ako jeden z hostí JUDr. Ing. Tomáš Drucker, ktorý na mňa vždy pôsobil ako nemastný neslaný. Z jeho pôsobenia vo vedúcich postoch som nemal nikdy dojem, že odvádza skutočne dobrú prácu. No o tom nechcem písať. Poďme späť k spomínanej relácii. V jednom z bodov zameraných k problematike školstva pán minister Drucker [...]

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 170
Celková čítanosť: 1105169x
Priemerná čítanosť článkov: 6501x

Autor blogu

Kategórie