Založ si blog

Neschopnosť OĽANO riadiť, argumentovať a vznik nových našich ľudí.

Práve som dopozeral reláciu „Téma dňa“, ktorú na TA3 moderoval Peter Bielik. V jej druhej časti diskutovali dvaja diskutujúci a to Mgr. Matúš Šutaj Eštok a Mgr. Lukáš Kyselica, ktorý v minulosti pôsobil ako vedúci vyšetrovacieho tímu „GORILA“, pričom v súčasnosti je členom Klubu Obyčajných ľudí a nezávislých osobností a za uvedený klub je členom Výboru NR SR pre  obranu a bezpečnosť.

Diskusia bola o závažnej téme a to prebiehajúcom boji v policajných zložkách.

Aj keď ide o závažnú tému, nebudem sa k nej podrobne vyjadrovať, nakoľko každý mohol danú reláciu priamo pozerať, či neskôr sledovať z webu.

Zaujala ma skôr tá skutočnosť, ako vystupoval zástupca OĽANO p. Kyselica. Jeho účasť v danej diskusii bola úplne zbytočná, nakoľko sa zmohol len na pár ledva súvisiacich viet. Nielenže nebol schopný zmysluplne reagovať na zavádzajúce tvrdenia jeho oponenta Mgr. Eštoka. On dokonca nebol schopný reagovať na nič. Len si tam tak pekne mlčal. Tento človek bol v diskusnej relácii úplne zbytočne. Musím priznať, že to nebolo jeho prvé vystúpenie, ktoré som mal možnosť sledovať. Aj tie ostatné boli o ničom. Zamrmlal pár slov a to bolo všetko. Nebudem a ani nemôžem posudzovať inteligenčné vlastnosti diskutujúceho. Je však staré príslovie, ktoré hovorí, že nemému decku ani vlastná mama nerozumie.

Už rozumiem prečo vyšetrovací tím GORILA, pri množstve pracovníkov a prostriedkov ktorými po roky vyšetrovania disponoval a disponuje vyšetril jedno „VEĽKÉ NIČ“! Ak sú tam všetci na úrovni ich bývalého vedúceho vyšetrovacieho tímu, tak sa tomu niet čo čudovať! Kto takýto mimoriadne schopný tím utvoril, by mal byť potrestaný za mrhanie finančných prostriedkov tohto štátu. Samozrejme, ak to nebolo úmyselné, aby sa nikdy na nič oficiálne neprišlo. V tom prípade, by to bola perfektná práca a dobrá kombinácia pri výbere jeho pracovníkov.

Má to však aj inú stránku. To takýto ľudia zastupujú tento národ v NR SR a podieľajú sa na návrhoch a prijímaní nových zákonov? Takýto ľudia sú členovia tak dôležitých výborov NR SR, ako pre obranu a bezpečnosť, ústavoprávneho výboru, či iných dôležitých výborov a inštitúcií? Môžeme sa potom čudovať, že to v našom štáte vyzerá tak, ako to vyzerá?

Je evidentné, že OĽANO nemá žiadnych odborníkov, lebo nemá žiadnu poriadnu členskú základňu kde by si ich vychovalo a kde by mohlo v prípade, že nejakého potrebuje aj siahnuť. Je to vidieť na nekompetentnosti takmer každého ich politika a keď použijem slovo nekompetentnosti, som mimoriadne slušný.

Nečudujme sa, že keď v súčasnosti náš štát riadia takýto odborníci, sme tam, kde sme.

Aby nedošlo k omylu, v plnom podporujem boj proti korupcii, ktorá tu bola po dlhé roky a otravovala život v našom štáte. Neželám si návrat našich ľudí, avšak nemôžem sa stotožniť s tým, čo sa tu deje a ako nekompetentne je riadený náš štát! Okrem toho mám taký dojem, že to ide dookola, nakoľko  sa podľa mňa zas začínajú vracať „noví“ naši ľudia, no z opačnej strany.

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

Toto Vám nezabudnem, alebo vrchol arogancie v priamom prenose!

07.04.2024

Dúfam, že tento blog vydrží na titulke aspoň 30 minút a nie, ako môj posledný blog. Voľby sú za nami a dopadli ako dopadli. Ako obyčajne, časť obyvateľov je spokojná a časť nie. Voľby sú teda za nami a spoločnosť by sa mala ukľudniť a nie pokračovať v delení na zlých a dobrých, či inom. Všetci sme obyvatelia tejto krajiny a žabo-myšie vojny politikov a delenie [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 168
Celková čítanosť: 1099464x
Priemerná čítanosť článkov: 6544x

Autor blogu

Kategórie