Založ si blog

Spravodlivosť na slovenský spôsob. Pre sudkyňu za úplatok podmienka, u iného za zeleninu 5 rokov natvrdo.

 

To čo sa deje na Slovensku, je výsmechom všetkým poctivým obyvateľom tejto krajiny.

Skutočne tu nefunguje nič tak, ako by malo s Slovensko stále viac a viac upadá.

Čo povedať na posledné „výčiny“ spravodlivosti na Slovensku.

 

Korupcia na žilinskom súde „za peňažné úplatky PODMIENKA pre sudkyňu“!

V týchto dňoch sa médiách objavili informácie, že emeritná sudkyňa krajského súdu v Žiline, M. Urbanová sa priznala ku korupcii, za čo bola odsúdená za tento zločin na „3 roky PODMIENEČNE“!!!  Z pohľadu obyčajného človeka, podmienečné odsúdenie, v podstate nie je žiadny trest.

 

Korupcia na úrade práce v Piešťanoch „za tašku zeleniny 5 rokov natvrdo“ pre obyčajného človeka!

Obdobne, ako v hornom prípade, aj tu bola v nedávnych dňoch odsúdená osoba za korupciu. Išlo o bývajú riaditeľku menovaného úradu, ktorá prijala ako úplatok tašku zeleniny s paradajkami, či reďkovkami. Za uvedené bola odsúdená na „5 rokov NEPODMIENEČNE“!!! Na rozdiel od horného prípadu, toto už môžeme považovať za trest.

 

Tak toto sa nemôže stať ani v Hornej Volte. Sudkyňa, ktorá sa priznala ku korupcii dostane len 3 roky podmienečne a riaditeľka, ktorá zobrala tašku zeleniny, dostane 5 rokov nepodmienečné!!! Nezdá sa Vám, že to malo byť opačne?!

Máme tu zasa chránené kategóriu osôb a to „sudcov „. Ako sa hovorí vrana vrane oko nevykole. To nikoho na ministerstve spravodlivosti, či generálnej prokuratúre (no tam by som to chápal, lebo prokurátorovi je srdcu blízky zrejme len § 363) vôbec nezaujíma? To im nekole oči, čo tie súdu stvárajú!!! A ževraj ich treba nechať len tak, že oni „sudcovia“ sa očistia samí. No vidíme ako.

A ešte perlička, emeritná sudkyňa M.Urbanová, ktorá dostala za branie úplatku podmienku a predtým vypovedala, odmietla vypovedať k svojej kolegyni sudkyni E.Kyselovej, ktorá je taktiež obvinená z brania úplatku, pričom sa vyjadrila, že teraz už to nie je o nej. Preto bolo navrhnuté čítanie jej výpovede z prípravného konania. Takže keď sa jej to prepieklo prakticky takmer bez trestu, tak už si bola istá a k svojej kolegyni nevypovedala. Je vidieť, že jej morálka, ako i morálka niektorých sudcov, je skutočne na vysokej úrovni.

A ako pekne sa očisťujú, jedna radosť – skôr by som povedal, že sa postupne vyfarbujú!

 

 

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne 100% tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

 

Zdroj:

1 – https://dennikn.sk/minuta/2503195/

2 – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/597587-emeritnu-sudkynu-urbanovu-odsudili-na-trojrocny-podmienecny-trest/

3 – https://dennikn.sk/minuta/2979018/?ref=inm

4 – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/636694-exsefku-uradu-prace-v-piestanoch-odsudili-na-pat-rokov-uplatkom-mala-byt-aj-zelenina/

Pán minister Drucker zaperlil.

21.04.2024

Pozerám reláciu „O 5 minút 12“ v ktorej je ako jeden z hostí JUDr. Ing. Tomáš Drucker, ktorý na mňa vždy pôsobil ako nemastný neslaný. Z jeho pôsobenia vo vedúcich postoch som nemal nikdy dojem, že odvádza skutočne dobrú prácu. No o tom nechcem písať. Poďme späť k spomínanej relácii. V jednom z bodov zameraných k problematike školstva pán minister Drucker [...]

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 1102566x
Priemerná čítanosť článkov: 6524x

Autor blogu

Kategórie