Založ si blog

Už stačilo.

Už roky nezvykneme s manželkou sledovať Markízu pre jej dekadentné relácie typu „Farma“. Iné zábavné, či súťažné relácie si však občas pozrieme.

Včera sme náhodne pri prezeraní jednotlivých TV programov zastali na aktuálne bežiacej show „Československo má talent“.

Zrejme to bola náhoda, no akurát ohlasovali súťažiacich z UKRAJINY. Bol to mladý chlapec (už muž) a dievčaťom (už ženou). Chlapec predvádzal „akože“ číslo s bicyklom a to tak, že jazdil na pódiu a občas preskočil ležiacu dievčinu. Potom dievčina vstala a párkrát pokrútila zadkom.

Po ukončení jeho vystúpenia som nechápal, čo stvárala prítomná porota. Sánka mi padla dole, keď toto akože vystúpenie vychválili a ocenili všetci porotcovia, vrátane obávaného J. Slávika.

S manželkou sme len na seba pozerali.  Takto sa predsa vedeli bicyklovať naše deti už v 5. triede, pred 40 rokmi!!!  A to nehovorím ani o súčasných „malých“ deťoch, ktoré hocikde na ihriskách vybavených rampami bez zaváhania predvádzajú o 100% lepšie akrobatické kúsky.

To už  cenzurujeme a deformujeme vo vzťahu k Ukrajine nielen spravodajstvo, ale i takéto relácie? To nedokážeme byť ani trochu objektívny.

Pekne to povedal môj sused, že spravodajské relácie TV pojednávajúce o Ukrajine už nepozerá, nakoľko všade je len Zelenský a bojí sa už aj otvoriť chladničku, že z nej vyskočí Zelenský.

Nebuďme taký servilní!

Myslím si, že by to už mohlo stačiť.

 

 

 

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne 100% tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Vojnu na Ukrajine odsudzujem.

Pán minister Drucker zaperlil.

21.04.2024

Pozerám reláciu „O 5 minút 12“ v ktorej je ako jeden z hostí JUDr. Ing. Tomáš Drucker, ktorý na mňa vždy pôsobil ako nemastný neslaný. Z jeho pôsobenia vo vedúcich postoch som nemal nikdy dojem, že odvádza skutočne dobrú prácu. No o tom nechcem písať. Poďme späť k spomínanej relácii. V jednom z bodov zameraných k problematike školstva pán minister Drucker [...]

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 1102298x
Priemerná čítanosť článkov: 6522x

Autor blogu

Kategórie