Založ si blog

Tak na toto nemám komentár, ale ani žalúdok !

 

Policajná brutalita voči dôchodcom – ich surové bitie obuškami !

 

Na to, čo som videl zachytené na videách z protestov dôchodcov v holandskom meste, nemám slov. Taký brutálny surový a neopodstatnený zásah voči dôchodcom som skutočne ešte nevidel.

Som zástancom EÚ, ale ak má byť takáto na vzor USA, tak sa nad tým je potrebné zamyslieť – či je všetko v poriadku. Ako som už uviedol, nebudem to komentovať, stačí si pozrieť videá, pokiaľ nebudú stiahnuté a záver nech si spraví každý sám.

Údaje, vrátané videí, som čerpal zo zdrojov uvedených pod videami.

Bitie dôchodcov obuškami zo strany polície.

Bitie ďalšej skupiny dôchodcov.

Zachytenie údajných provokatérov, ktorých údajne dodala polícia, ktorá ich aj z miesta odviezla. Slová údajne používam preto, že som tam nebol a posudzujem len to vidím vrátane komentárov k tomu.

Priebeh protestu. Napadnutie reportéra dôchodcom. Snaha provokatérov (nie dôchodcov) o narušenie priebehu.

Áno, na videu je zachytený aj jeden agresívny dôchodca, ktorý napadol reportéra, no čo tomu predchádzalo nevieme. V ostatných záberoch je však vidieť, že voči protestujúcim dôchodcom, ktorí nie sú ozbrojení ani agresívni (viď. ženy na videách 1 a 2),  sa takto brutálne nezasahuje. Je tam vidieť aj viacero mladých provokatérov, ktorí robili problémy a ktorých na ich ústupe odváža auto.

Priznám sa, že takéto niečo som v štátoch EÚ ešte nevidel.

Jednoznačne pri týchto videách blednú zábery zo zásahu na Národnej triede v Prahe zo 17. novembra 1989 voči demonštrantom počas Nežnej revolúcie.

EÚ chcem, ale rozhodne nie takúto!

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

 

 

Zdroje:

  • 1 – https://www.facebook.com/journalistenwatch/videos/ausschnitt-aus-den-anti-corona-protesten-in-den-haag-august-2020/666027930667365/?__so__=permalink&__rv__=related_videos
  • 2 – https://www.facebook.com/journalistenwatch/videos/3187102831397224/?t=1
  • 3 – https://www.facebook.com/journalistenwatch/videos/ausschnitt-aus-den-anti-corona-protesten-in-den-haag-august-2020/245614343170585/?__so__=permalink&__rv__=related_videos
  • 4 – https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=D38ygaLbB8c&feature=emb_logo
  • 5 – https://www.journalistenwatch.com/2020/08/23/den-haag-corona/
  • 6 – https://www.hlavnespravy.sk/den-haag-koronavirusova-policia-obuskami-proti-seniorom/2271362

 

Sú potraviny pre Slovensko a ostatné štáty bývalej východnej Európy menej kvalitné?

30.04.2024

Dostalo sa ku mne video porovnania jedného výrobku z Nemecka s výrobkom predávaným v ČR (a predpokladám, že obdobné sú predávané aj v SR) a ostal som dosť zarazený. Zopakujem len skutočnosti odprezentované na tomto videu, ktoré pôsobia dosť presvedčivo. Konkrétne ide o porovnanie Sušienok OREO zakúpených v Nemecku, so sušienkami OREO zakúpenými v ČR. Podľa videa sú [...]

13 ročné slovenské dievčatko, unesené a týrané 4 ukrajinskými tínedžerkami!

26.04.2024

Som zvedavý, koľko tu ten blog vydrží! Pritom v blogu sa snažím uvádzať len skutočnosti o ktorých som sa dočítal. No a keď o tom môžu písať nemecké a iné zahraničné médiá, nevidím dôvod, prečo by sme o tom nemali písať aj na Slovensku, odhliadnúc od toho, že sa to týka priamo slovenského občana! Nakoľko chcem mať ako taký prehľad o dianí vo [...]

Pán minister Drucker zaperlil.

21.04.2024

Pozerám reláciu „O 5 minút 12“ v ktorej je ako jeden z hostí JUDr. Ing. Tomáš Drucker, ktorý na mňa vždy pôsobil ako nemastný neslaný. Z jeho pôsobenia vo vedúcich postoch som nemal nikdy dojem, že odvádza skutočne dobrú prácu. No o tom nechcem písať. Poďme späť k spomínanej relácii. V jednom z bodov zameraných k problematike školstva pán minister Drucker [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 171
Celková čítanosť: 1108869x
Priemerná čítanosť článkov: 6485x

Autor blogu

Kategórie