Založ si blog

Neschopnosť OĽANO riadiť, argumentovať a vznik nových našich ľudí.

Práve som dopozeral reláciu „Téma dňa“, ktorú na TA3 moderoval Peter Bielik. V jej druhej časti diskutovali dvaja diskutujúci a to Mgr. Matúš Šutaj Eštok a Mgr. Lukáš Kyselica, ktorý v minulosti pôsobil ako vedúci vyšetrovacieho tímu „GORILA“, pričom v súčasnosti je členom Klubu Obyčajných ľudí a nezávislých osobností a za uvedený klub je členom Výboru NR SR pre  obranu a bezpečnosť.

Diskusia bola o závažnej téme a to prebiehajúcom boji v policajných zložkách.

Aj keď ide o závažnú tému, nebudem sa k nej podrobne vyjadrovať, nakoľko každý mohol danú reláciu priamo pozerať, či neskôr sledovať z webu.

Zaujala ma skôr tá skutočnosť, ako vystupoval zástupca OĽANO p. Kyselica. Jeho účasť v danej diskusii bola úplne zbytočná, nakoľko sa zmohol len na pár ledva súvisiacich viet. Nielenže nebol schopný zmysluplne reagovať na zavádzajúce tvrdenia jeho oponenta Mgr. Eštoka. On dokonca nebol schopný reagovať na nič. Len si tam tak pekne mlčal. Tento človek bol v diskusnej relácii úplne zbytočne. Musím priznať, že to nebolo jeho prvé vystúpenie, ktoré som mal možnosť sledovať. Aj tie ostatné boli o ničom. Zamrmlal pár slov a to bolo všetko. Nebudem a ani nemôžem posudzovať inteligenčné vlastnosti diskutujúceho. Je však staré príslovie, ktoré hovorí, že nemému decku ani vlastná mama nerozumie.

Už rozumiem prečo vyšetrovací tím GORILA, pri množstve pracovníkov a prostriedkov ktorými po roky vyšetrovania disponoval a disponuje vyšetril jedno „VEĽKÉ NIČ“! Ak sú tam všetci na úrovni ich bývalého vedúceho vyšetrovacieho tímu, tak sa tomu niet čo čudovať! Kto takýto mimoriadne schopný tím utvoril, by mal byť potrestaný za mrhanie finančných prostriedkov tohto štátu. Samozrejme, ak to nebolo úmyselné, aby sa nikdy na nič oficiálne neprišlo. V tom prípade, by to bola perfektná práca a dobrá kombinácia pri výbere jeho pracovníkov.

Má to však aj inú stránku. To takýto ľudia zastupujú tento národ v NR SR a podieľajú sa na návrhoch a prijímaní nových zákonov? Takýto ľudia sú členovia tak dôležitých výborov NR SR, ako pre obranu a bezpečnosť, ústavoprávneho výboru, či iných dôležitých výborov a inštitúcií? Môžeme sa potom čudovať, že to v našom štáte vyzerá tak, ako to vyzerá?

Je evidentné, že OĽANO nemá žiadnych odborníkov, lebo nemá žiadnu poriadnu členskú základňu kde by si ich vychovalo a kde by mohlo v prípade, že nejakého potrebuje aj siahnuť. Je to vidieť na nekompetentnosti takmer každého ich politika a keď použijem slovo nekompetentnosti, som mimoriadne slušný.

Nečudujme sa, že keď v súčasnosti náš štát riadia takýto odborníci, sme tam, kde sme.

Aby nedošlo k omylu, v plnom podporujem boj proti korupcii, ktorá tu bola po dlhé roky a otravovala život v našom štáte. Neželám si návrat našich ľudí, avšak nemôžem sa stotožniť s tým, čo sa tu deje a ako nekompetentne je riadený náš štát! Okrem toho mám taký dojem, že to ide dookola, nakoľko  sa podľa mňa zas začínajú vracať „noví“ naši ľudia, no z opačnej strany.

 

 

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Sú potraviny pre Slovensko a ostatné štáty bývalej východnej Európy menej kvalitné?

30.04.2024

Dostalo sa ku mne video porovnania jedného výrobku z Nemecka s výrobkom predávaným v ČR (a predpokladám, že obdobné sú predávané aj v SR) a ostal som dosť zarazený. Zopakujem len skutočnosti odprezentované na tomto videu, ktoré pôsobia dosť presvedčivo. Konkrétne ide o porovnanie Sušienok OREO zakúpených v Nemecku, so sušienkami OREO zakúpenými v ČR. Podľa videa sú [...]

13 ročné slovenské dievčatko, unesené a týrané 4 ukrajinskými tínedžerkami!

26.04.2024

Som zvedavý, koľko tu ten blog vydrží! Pritom v blogu sa snažím uvádzať len skutočnosti o ktorých som sa dočítal. No a keď o tom môžu písať nemecké a iné zahraničné médiá, nevidím dôvod, prečo by sme o tom nemali písať aj na Slovensku, odhliadnúc od toho, že sa to týka priamo slovenského občana! Nakoľko chcem mať ako taký prehľad o dianí vo [...]

Pán minister Drucker zaperlil.

21.04.2024

Pozerám reláciu „O 5 minút 12“ v ktorej je ako jeden z hostí JUDr. Ing. Tomáš Drucker, ktorý na mňa vždy pôsobil ako nemastný neslaný. Z jeho pôsobenia vo vedúcich postoch som nemal nikdy dojem, že odvádza skutočne dobrú prácu. No o tom nechcem písať. Poďme späť k spomínanej relácii. V jednom z bodov zameraných k problematike školstva pán minister Drucker [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 171
Celková čítanosť: 1108712x
Priemerná čítanosť článkov: 6484x

Autor blogu

Kategórie