Založ si blog

Nová Kočnerova opička ?

 

„To je moja opička  !“  – takto nejako sa vyjadril Kočner o bývalej štátnej tajomníčke M.Jankovskej.

 

Naša administratíva sa rozrástla o novú funkciu „Splnomocnenkyňa pre podporu rodiny“. Túto funkciu dostala na základe skutočne neodškriepiteľného „transparentného výberového konania“ poslankyňa za „Sme rodina“ pani Petra Krištúfková.

Však kto vie lepšie ako ona,  čo je to „rodina“. Kto má lepší životný príbeh, ako ona a teda tým aj predpoklady na danú funkciu.

Len jedno sa mi nepozdáva.  Keď som si vypočul jej odpovede na otázky novinárov, ako je to s jej stykmi na Mariana Kočnera, v súčasnosti obvineného z objednania vraždy J.Kuciaka a M.Kušnirovej, jej odpovede boli „Nie“ – „Nie“ – „Nie“ – „Nie“, …….. .

To mi jednoznačne pripomenulo správanie „Kočnerovej opičky“  bývalej štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti a bývalej sudkyne Moniky Jankovskej, ktorá je v súčasnej dobe väzobne trestne stíhaná. Tá keďže chcela zatajiť svoje kontakty na Mariána Kočnera, tak na otázky novinárov tiež „arogantne“ odpovedala „Nepoznám“ – „Neudržiavam“ – skrátka „Nie“ – „Nie“ – „Nie“ – „Nie“, …… . Pritom dôkazy o jej bohatej komunikácii s Kočnerom už boli známe z Threemy. Skrátka jej arogancia nemala hraníc.

Podobne aj v prípade pani novej splnomocnenkyne pre podporu rodiny pani Krištúfkovej, sa  v médiách už objavila nielen komunikácia s Kočnerom, ale i jej nejedno foto z jej pobytu na jeho lodi.

No neviem, nevyrástla nám tu druhá Monika Jankovská?

Koľko takých Moník Jankovských ešte v novej administratíve máme, či v budúcnosti bude transparentne na rôzne funkcie dosadených?

Ak sa na funkcie vyberajú takýto ľudia len po známosti, či straníckej príslušnosti, bez príslušnej odbornosti a morálnych predpokladov, pričom dokonca ich výber nie je vykonávaný transparentne, nemôžeme sa vôbec diviť, ako to v našej krajine vyzerá a vyzerať bude. Nemôžeme sa potom diviť ani tomu, že ich budú ovládať rôzni Kočnerovia.

Zmena bola potrebná, ale ako vidíme – „Nič sa nezmenilo“.

 

Prečítajte si:

Vyhlásenie:

Tento článok vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase,  z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Ja nad čím sa zamyslieť!

12.04.2024

Keď si zvážime, že už v roku 2019 bol jeden deň, kedy vzlietlo až viac ako 230 tisíc dopravných lietadiel, naša snaha o obmedzovanie spaľovacích motorov v motorových vozidlách je ozaj smiešna. Je nad čím sa zamyslieť! Zobrazená mapka znázorňuje aktuálny stav momentálneho zahustenia leteckej premávky v danom okamihu. Zdroj: TikTok – [...]

To čo sme zažili my – to už naše deti nemajú šancu!

10.04.2024

Dnes sa mi dostali do rúk staré fotografie, ktoré navodili pekné spomienky na krásnu mladosť, ktorú som prežil a tak mi dovoľte trochu nostalgie. Začalo to fotografiami rôznych výrobkov z mojej mladosti, avšak najväčšie spomienky vyvolala fotografia zverejnená na videu z tanečných, ktorými si v danej dobe prešiel hádam každý mladý chlapec, či dievča. Bol začiatok [...]

Toto Vám nezabudnem, alebo vrchol arogancie v priamom prenose!

07.04.2024

Dúfam, že tento blog vydrží na titulke aspoň 30 minút a nie, ako môj posledný blog. Voľby sú za nami a dopadli ako dopadli. Ako obyčajne, časť obyvateľov je spokojná a časť nie. Voľby sú teda za nami a spoločnosť by sa mala ukľudniť a nie pokračovať v delení na zlých a dobrých, či inom. Všetci sme obyvatelia tejto krajiny a žabo-myšie vojny politikov a delenie [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

eduard

"Najväčšia hlúposť je diskutovať o hlúposti s hlúpymi" (Aristoteles).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 168
Celková čítanosť: 1099536x
Priemerná čítanosť článkov: 6545x

Autor blogu

Kategórie